Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 honapos hisztizsak? Minden...

15 honapos hisztizsak? Minden gyerek ilyen? Hogyan kezelitek a hisztit?

Figyelt kérdés
Ahelyzet a következö a fiam a napokban lesz 15 honapos es valami förtelem mod hisztizik, de nagyon(amig nem volt gyerekem az ilyen gyerekekröl gondoltam, hogy "neveletlenek").Elmegyünk setalni,beültetem a babakocsiba, kb.5 perc mulva ki akar jönni, kiveszem hogy gyalogoljon, következö 3 perc mulva megall elöttem, hogy vegyem fel, ha nem veszem üvölt, mint egy malac.Ilyenkor mar a babakocsiba sem leget visszarakni(nem is tudom minek van egyaltalan).A boltban ugyanez a babkocsiba hiszti, kivenni nem lehet, mert pakol.Ha nem adok neki oda valamit ugyszinten....hihetetlen.Hogyan kezelitek az ilyen szituaciokat?A gondolatait elterelni szinte lehetetlen, ha valamit a fejebe vesz(mint en), rohan utana.Seta közben össsze szeretne szedni minden csikket, papirt...ha nem engedeh hisztizik.

2011. nov. 22. 14:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Babakocsizni az én 15 hós lányom sem szeret már egy ideje. Boltba én lehetőség szerint nem viszem, mert magamat ismerve nekem pl hamar elfogy a türelmem, hát akkor neki, aki még csak 15 hónapos. Természetesen van, hogy muszáj a babával együtt vásárolni, mert nem tudja hova tenni őt az anyuka.

Nálunk a szemét, cigarettacsikk stb. felszedegétésére az vált be, hogy a zsebemben mindig lapul dió, gesztenye vagy kavics, azt szoktam megmutatni neki, és persze egyből kell is neki. :-)

2011. nov. 22. 14:45
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

Na, lekopogom, az én kislányom - legalábbis még - majdnem mindig megdöbben azon, hogy: ha a boltban elkezd hisztizni, akkor mondom neki, hogy hangosabban, édesem, nem hallja mindenki! Ha mégsem, akkor teljesen nyugodt hangon közlöm, hogy nyugodtan hisztizzen, Anyát ez úgysem hatja meg...(ha igazán sír, úgyis tudom, mert akkor könnyei is potyognak, és persze más a hangszín is!!! )

Igaz, hogy itthon is ez a rendszer van. Ha a ülve, a popsiján ugrálva (most komolyan, hogy tudnak ülve,a popón ugrálni?!) hisztizik, akkor is tudom, hogy nem szabad engednem (bármennyire is fáj látni), mert most próbálgatja, mit enged meg Anya. (Már elértük azt, hogy csak egy szekrényből pakol ki, de ez "erre van fenntartva". Igaz, hogy nem egy ősz hajszálam bánja...).

2011. nov. 22. 15:07
 3/5 anonim ***** válasza:

21 honapos a kisfiam es o is megtalal minden szemetet a foldon. :)) Szerencsre nagyon szeret setalni is meg babakocsizni is igy nem igen erdekli, hogy beleteszem vagy setalnia kell. Ha sietunk ul a babakocsiba ha nem akkor setal. Na, de a szemetek osszeszedese az nagyon megy. :) Nekem az uzletben az valt be, hogy amig a bevasarlo kocsiba ul addig kajat adok neki. Viszek egy legmentesen zart dobozba sajtcsikokat, uborka csikokat, nyers repa csikokat, 2-3 szal ropit, paprika csikot vagy alma cikkeket, kette vagott szollo szemet, banan karikat, afonyat stb. Persze attol is fugg mi van otthon. Valamelyik dobozt a kezebe adom es o elragcsalja amig en bevasarlok. Nallunk ez mukodik mar 14 honapos kora ota. Szoval semmi cukrossal vagy szenhedrat bombaval nem tomom meg a gyereket hanem friss zoldseggel, gyumolcssel es sajttal. Igy sosoncs gond es o is elvezi kiszedegetni a dobozbol. A rettenetes nagy bevasarlast meg penteken este szoktam megejteni amikor o mar elaludt. Bepattanok a kocsiba es szep nyugodtan elvezetek es bevasarolok egy nagy szupermarketbe. Pentek este felkerulnek a friss aruk a polcra hetvegere, boven van amibol vallogatni es keves az ember. 2 hetre valot veszek, fagyasztok stb. Igy csak a kenyeret, zoldseget, felvagottat, tejet kell megvenni. Ezekhez eleg a "csodadoboz". :)

Nallunk este furdeskor van hiszti. Eloszor azert mert nem akar furodni mert jatszik ezerrel es utanna meg azert mert nem akar kiszallni a kadbol. Ha valamit nem kap meg akkor szinten probalkozik a hisztivel de ha erelyesen raoszollok akkor abbahagyja, legorbul a szaja es elszegyenli magat. Elvonul es par percig szopizza az ujjat egymababa es ozike szemekkel nez, hogy hatha megsajnaljuk. Ha megunta akkor odajon es megolel vagy elkezd magyarazni a sajat kis nyelven. Olyan igazan foldhozcsapos hisztivel meg nem talakoztunk de gondolom ez meg varat magara. :))

2011. nov. 22. 15:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyon aranyos az utolsó hozzászóló története!

Jaj nagyon édes kis kölyök lehet...

Mi még csak 8 hónapos kicsi fiúcska vagyunk :D

Ö már elkezdte azt hogy a kedvenc játékával játszik és ha kiesik a kezéből, vagy elveszem tőle, valamiért, akkor hiszti, de még nem sokáig tart nála. :D

Gondolom idővel jobban fog majd hisztizni mindenért... :D

2011. nov. 25. 22:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Az enyem is ilyen volt:) memsokara jon egy nyugisabb korszak:)
2021. febr. 28. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!