Szeretném kideríteni,hogy miért vágyom annyira nagyon kislányra a 2 fiam mellé.Tudna eserleg valaki egy pszichológust,aki segítene ebben?
Sziasztok!
Köszönöm a sok hozzászólást!
Első körben azok részére reflektálnék,akik nem igazán értették a kérdést!A két fiamat MINDENNÉL jobban szeretem,az életem adnám értük hatalmas ajándékok és,amint írtam hálás vagyok értük,hogy nekem lehet gyermekem...nem erre fókuszál a kérdés,hanem egészen másra.Akik értették és érdemben hozzászóltak, nagyon köszönöm a leírtakat Budapesten fogok keresni egy jó szakembert.Ezt pár sor leírásából sokan nem érthetik,miről is van szó.Utolsó hozzászóló az,hogy vágyom rá nem jelenti azt,hogy jobban szeretném őt,mint a fiúkat,mert elképzelhetetlennek tartom,hogy ennél jobban lehet szeretni..szimplán annyira vágyom valamire,ami már szerintem nem okés,és szeretném tudni az okát,és mint látod volt akiknél kiderült a valódi ok...nekem nagyon szuper családom van,amiért szintén hálás vagyok,de az ok még mindig nincs meg és segítségre van szükségem azt érzem.Főleg,hogy 3.gyermeket bevállalni a mai világban nem olyan egyszerű,de remélem az életben nem vagy ennyire rosszindulatú.Kedves 3-as én nem mondtam,hogy jobb,egyáltalán nem erről van szó...MÁS és,hogy miben?kb mindenben.
Kicsit gondolkodsz rá fogsz jönni magadtól is. Ugyan nekem lányom van, de csak hajszállal vágytam jobban lányra, mint fiúra. Az okok:
Apámmal rossz a kapcsolatom és még sosem volt olyan férfi az életemben, akihez közel állnék és ne akart volna megdugni, így én ezt nem tudtam elképzelni, hogy jóban lehetünk és közel állhatunk egymáshoz.
Másik: a lányok szépek, pláne, ha az én tulajdonságaimmal születik, egy vöröshajú kissrácot nem nagyon tudtam elképzelni, nehezebb lett volna belé önbizalmat önteni, tartottam tőle(már nem), de akkoriban csak lányt tudtam volna csinossá tenni. Minden másban elég nemsemleges vagyok, szeretgetni tutujgatni, erőssé nevelni ugyanúgy tudtam volna mindkettőt, csak szerettem volna, ha a gyerekem szép gyerek lesz előnyös külsővel, lányként meg ez könnyebb, de már fiúnál is el tudnám érni, hogy népszerű legyen az ellenkező nemnél kis vöröshajú srácként is:)
Mindenki mást társít a nemekhez, nekem az előnyös külső könnyebb elérése és a bensőséges viszony hátsószándéknélküli megléte állított akadályt, ehhez nem kellett pszichológus, de ja, nem szünteti meg, hogy örülök, hogy lányom van, bár második gyerekre próbálnék egy kissrácot is nevelni, így remélem másodszorra fiam lesz, de ha másodszorra nem is, majd harmadszorra.
Nyugi kerdezo, nem 30 ezer egy alkalom.
Neked is csak azt tudom mondani 15-os, hogy nem vagyunk egyformak es ezt el kene tudni fogadni.
Persze ehhez kene egy jo nagy adag empatia is.
Talan neked is hasznos lenne egy szakember? ;)
Én 4 éve voltam legutóbb, 12/óráért jó helyen, most kb a duplája, mint mindennek.
Coach tuti nem kér ennyit mondjuk, de nem arról szólt a kérdés, hiába szeretik magukat hasonszőrűnek beállítani.
Van, akinek használ, de ha sosem volt még, szerintem jó, hogy kipróbálja, próba nélkül leszólni nevetséges, el kell menni legalább három-négy helyre, hogy véleménye lehessen több alkalommal, majd utána lehet. Szerintem is marhaság ilyenért, meg úgy az egész bölcsészszakma nevetséges, de legalább mögöttem van több tapasztalat véleménynyilvánításnál. Ha lennének barátai a kérdezőnek, két perc lenne kideríteni az okát.
16
Én több évig jártam pszichológushoz, 15-ös vagyok. És szerettem járni, viszont semmit nem használt. Ugyanaz, mint beszélgetni egy baráttal, kibeszéled a problémát az jót tesz. Viszont irreálisnak tartom az árát. Csak hát a pszichologusnak is ki kell fizetni a baromi magas adót, így ez van. Pár ezerért azt mondanám menjen mindenki, nem használ, de azért jó érzés, pár dologra rá is jöhetsz tőle. De hogy itt minden piszlicsare baromságra ezt javasoljatok, túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!