Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szeretném kideríteni,hogy...

Szeretném kideríteni,hogy miért vágyom annyira nagyon kislányra a 2 fiam mellé.Tudna eserleg valaki egy pszichológust,aki segítene ebben?

Figyelt kérdés
Kislány korom óta kislányt szerettem volna,született 2 csodálatos egészséges kisfiam,akikért nagyon hálás vagyok,viszont mindig irigykedve látom,ha valakinek kislánya lesz,és elfog a vágy,hogy nekem KELL,de nyílván senki nem garantálja ezt.Betegesen vágyom rá.

2023. júl. 22. 17:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
Hol laksz? Így nehéz pszichológust ajánlani.
2023. júl. 22. 17:28
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy BETEGESEN vágysz rá?
2023. júl. 22. 17:54
 3/18 anonim ***** válasza:
41%
De mivel jobb egy kislány?
2023. júl. 22. 18:15
 4/18 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ezt feltárni bármilyen pszichológus tud segíteni. A mindsetet pl. tudom ajánlani, ott többen is vannak, kereshetsz valaki szimpatikusat.

Amúgy én is borzasztóan egy kislányra vágytam, de magamról jöttem rá, hogy azért, mert volt egy csomó olyan rossz dolog a gyerekkoromban, amit tudatalatt szeretnék rajta keresztül "megjavítani". Megadni a saját lányomnak, amin keresztül a saját gyermeki énem is gyógyulhat. Pl. hogy nem élhettem meg olyan dolgokat, amiket nem engedtek, mert lánynak születtem, vagy borzasztóan "apuci pici lánya" voltam, de anyám elvált, és elvett tőle, nekem az maga volt a pokol, ráadásul az anya-lánya kapcsolatom is eléggé rossz. Nagyon furcsa volt erre rájönni, és valamelyest "fel is oldozott". Nem szűnt meg, de valahogy sokkal, de sokkal kevésbé fontos, mert realizáltam, hogy ugyanezeket a dolgokat egy kisfiúnak is megadhatom.

2023. júl. 22. 18:24
 5/18 anonim ***** válasza:
88%

Pszichologus tenyleg segit!

Egy kisfiam van, nem tervezunk tobb gyermeket.

En nem is tudtam, hogy mennyire kislanyra vagytam, nekem teljesen mindegy volt meg terhesseg elejen illetve elotte is, de amikor kiderult a neme, nagyon csalodott voltam megis…

Szegyelltem nagyon magam, hogy igy erzek, senkinek el se mertem mondani.

Aztan megszuletett es termeszetesen o a mindenem, imadjuk a ferjemmel egyutt.

De sokaig volt bennem egy hianyerzet, en is olyan vagyodva neztem, ha meglattam egy kislanyt.

Felkerestem egy szakembert es az derult ki, hogy tudat alatt tulajdonkeppen az anyammal valo kapcsolatom miatt szerettem volna kislanyt, mert nekunk nem sikerult, nagyon rossz gyerekkorom volt miatta.

Es ugye ezt akartam volna “ujrairni” tudat alatt, mintegy masodik eselykent, ha mar anyam olyan volt, amilyen, akkor legalabb nekem lehessen egy olyan anya-lanya kapcsolatom a gyermekemmel, amire mindig is vagytam.

De nyilvan ez azert nem igy mukodik, termeszetesen a gyermekkori traumakat nem oldja meg az adott nemu gyerek es a vele valo kapcsolatod.

Amikor ez megvilagosodott szamomra, teljesen megnyugodott a lelkem.

2023. júl. 22. 18:36
 6/18 anonim ***** válasza:
40%
Én nem tudom ehhez miért kellene pszichológus? 2 fiad van akarsz egy lányt, nem túl bonyolult helyzet. Sógornőm is így volt aztán lett egy harmadik fia, nyilván ugyanúgy szereti mindet, csak szeretett volna egy lányt is.
2023. júl. 22. 19:51
 7/18 anonim ***** válasza:
92%

6-os, a vilag nem ennyire fekete-feher, nincs ket egyforma ember, elet, sors. Mert a szomszed mucikanak valami hasonlo volt a baja, de tul tette magat rajta (vagy csak ezt mondja), egy dolog. Nem a kerdezo elete, de meg csak neked sincs olyan ralatasod a szituaciora, mint kepzeled.

Ha valaki azt erzi, hogy baj van, de egyedul nem feltetlenul jon ra, hogy pontosan micsoda, nem szegyen am segitseget kerni!

2023. júl. 22. 20:20
 8/18 anonim ***** válasza:
91%
Velem ugyanez van. Imádom a fiaimat, de olyan hihetetlen elképzelni, hogy lányom ne legyen. Olyan elképzelhetetlen, befejezetlen a dolog. Pedig valószínűleg nem lesz...
2023. júl. 22. 20:25
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem pont hogy örülnötök kellene, hogy született gyermeketek, mert van akinek sajnos ez sem adatik meg. Bár igaz, hogy én kisfiút szerettem volna és az is lett, de ha lányoklm lett volna sem szeretném kevésbé. Őt is tanítottam volna ugyan úgy boxolni és motorozni, mivel az én gyerekem. Sok embernek pedig igen is nagyon nehéz feldolgozni, hogy soha nem lehet saját gyereke. 31f.
2023. júl. 22. 22:00
 10/18 anonim ***** válasza:
94%

Olvasd el meg parszor inkabb a valszokat 9-es, nem jott at az uzenet asszem.

Es az, hogy masoknak nem lehet gyereke, nem az en terhem, ne haragudj. Semmilyen szinten nincsen rahatasunk erre a dologra, masoknak attol se kevesebb, se tobb gyereke nem fog szuletni, ha en le merem azt irni, hogy engem mi bantott.

Nyilvanvaloan szeretjuk a gyerekeinket, orulunk nekik, itt most nem errol van szo.

2023. júl. 22. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!