Szülés utáni depresszióm kezeléséhez tudnátok ajánlani egy jó pszichológust Miskolcon?
Szia!
Mik a "tuneteid" ? Es mennyi idos a babad? Amugy gratulalok!
Hm,azt elfelejtettem irni, h tb által finanszirozottat keresek, magánrendelèsre nincs keretem.egyèbkènt ismeritek Kiràly Gabriellât?
Hozzá kaptam idõpontot.
Az elso vagyok. Erdekelt volna, hogy mik jarnak a fejedben. Nekem is szuksegem lenne valakire. Eddig a remotivot szedtem, es kb. 3 terapeutanal jartam, de nem mukodott.
A K.G. azt hiszem a gorgeyn rendel, vagy az csak a maganja? Mikor mesz?
Màrcius 6ra kaptam idõpontot. Menekülnék az életembõl, pedig nagyon szeretem a 10hos kisfiamat is, meg a férjemet is, csak Mivel nincs semmi segitségem, magânyosnak érzem Magam.
KGabriella most a MÂV rendelõben is rendel, ez ingyenes.
Szia!
Az én kisfiam is 10 hónapos, és néha én is hasonlóan érzem magam mint Te. Nem igazán van ismerősünk Miskolcon (kisgyerekes meg egyáltalán), a férjem egész nap dolgozik. Szoktam is mondani, hogy egyszer megkukulok itthon :-) Látom már van időpontod, de ha az nem válik be, egy próbát tehetsz itt is: [link]
Remélem minél hamarabb sikerül kilábalnod ebből az állapotból!!
Mi masfel evesek vagyunk, es ugyan ezt erzem.
Amugy van a nyilas misiben meg a weidlich udvarban babas program, menjetek el -bar en meg en sem voltam.
Jatszoteren seta kozben nincsenek anyukak? Amugy a vedonok szoktak szervezni baba-mama klubot, kerdezzetek ra.
Úgy látom, elég sokan járunk ugyanabban a cipőben sajnos :-) Én is mostanában kezdtem el keresgélni, hogy hova tudnánk menni, mert a gyereknek sem árt ha rajtam kívül más embereket lát, és nekem is jót tenne. Ez szimpatikusnak tűnik: [link]
Lehet ki kellene próbálni. Már előttem is írt valaki ilyen lehetőségeket. Csak nem tudom, mennyi idős kortól célszerű ilyen helyre vinni a babákat.
Bocsánat, hogy kicsit elkanyarodtam a kérdező témájától.
6-os voltam
Off: Miskolci válaszolók, akik társaságra vágytok! Nem találkozunk? Én is olyan nehezen indulok el egyedül ilyen helyekre, de ha már ismernék valakit, könnyebb lenne.
On: mennyi ideje érzed, hogy depressziós vagy? Dokit sajnos (szerencsére) nem tudok, csak kérdés, hogy orvosra van-e szükséged, vagy beszélgetésre felnőttekkel, ismerősökkel, hogy ne légy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!