Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik olyan variáció, hogy...

Létezik olyan variáció, hogy az 1. baba nyughatatlan örökmozgó, a 2. meg nyugodt angyal?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat kérnék. :))
2010. okt. 14. 12:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én is ebben reménykedem. Van egy 2,5 éves lányom, januárban érkezik az öcsi!

Nem akarom kedvedet venni, de a lányom ikrek. Hát én senkinek sem kívánom! :)) Egy igazi ördög, mindnért nyüszít még a mai napig is, 6 hónapos koráig kizárólag sírni hallottam, most ha valami nem úgy van, ahogy ő elképzeli elveti magát a földön és hangosan bömböl!

Csak remélni tudom, hogy a fiamat más fából faragták, különben rövid időn elül világgá megyek! :))

2010. okt. 14. 14:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. A férjem rák. Egy idegzsába! éha még most 32 évesen is kezelhetetlen!
2010. okt. 14. 14:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Jajj szerencsére van ilyen! Nálunk. :) Két lányom van. Az első állandóan pörög, babának is ilyen volt: mindig mocorgott, járt keze-lába, sírt, akaratos volt. A második egy álom: nyugodt, eszik, alszik, mosolyog mindenkire, elvan - magában játszik. Nagyon féltem a kis korkülönbség miatt(1,5 év), de most nagyon jó így két picivel.
2010. okt. 14. 14:27
 14/16 anonim ***** válasza:

Van egy könyv,Gyermek asztrológia a neve...elolvastam a "köreimbe" tartozók horoszkópját (gyermekekről persze)és teljesen ugyanaz...szinte mindenkié!

És...a délelőttöt egy ikrekkel töltöttem (4 hós kiscsaj) hát valami tündéri volt...ő sosem sír szinte...egész délelőtt "beszélgettünk" nagyon gügyögős jó kislány!A párom is ikrek és ő is nagyon nyugodt baba volt!Azért más is beleszól,nem csak a horoszkóp!De ez inkább nagyobb gyermeknél jön majd elő (mármint a jegye)! :)

2010. okt. 14. 23:10
 15/16 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a választ! ezek szerint létező jelenség. már csak azt remélem, hogy mákom lesz, és nálunk is létező lesz... :D
2010. okt. 15. 12:50
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom apukám ikrek és egy percig nem tud a fenekén ülni

Állandóanm csinál valamit, fúr farag, jön megy, pedig már 65 éves és még dolgozik.

Világéletében ilyen volt

2010. okt. 15. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!