Mennyit alszik napközben 10 hó körüli babátok? Ti szoktattátok rá, hogy napközben csak egy délutáni alvás legyen, vagy magától is kialakítja?
Figyelt kérdés
Az én kisfiam délelőtt még alszik kb. fél órát, de délután alig tudom fél 3 felé elaltatni, 4 utánig alszik, este meg fél 10 mire elalszik. Pedig eddig fél 9-kor már aludt. Le kellene már szoktatnom a délelőtti alvásról?2010. okt. 14. 10:18
1/1 anonim válasza:
14,5 hónapos a kisfiam. 10 hónaposan még kétszer aludt, kb. déltől aludt 1-1,5 órát, és fél 5 körül fél-1 órát. Délelőtti alvás ekkortájt nem volt, mert reggel 6 után kelt, megitta a tápszerét, és visszaaludt rögtön fél 9-9-ig. 11 hónaposan már délután nagyon nehezen aludt el, altattam az ölemben, de volt amikor nem tudtam lerakni, mert felébredt. Így néha csak 10 perc alvás volt az ölemben. Emiatt tértünk át az egyszeri alvásra. Még nem volt 1 éves, amikor átállt az egyszeri alvásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!