Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Alvás probléma? Ti hogyan...

Alvás probléma? Ti hogyan szoktattátok át?

Figyelt kérdés
1 éves lányom szopis baba volt(már csak reggel és este cicizik)igény szerint szoptattam,cumi nem kellett neki sosem,így kialakult,hogy sajnos napközben is a cicin aludt el....(persze hiba volt...)miután leszokott a nappali ciciről a babakocsiba aludt el délbe...ez egy 2 hónapja tart.most megpróbálnám leszoktatni erről,de nem tudom,hogyan kezdjek hozzá.vagyis elvileg tudom,hogy a kiságyba kell hagyni sírni...stb.de van tapasztalatotok hogy én sem készüljek ettől ki?
2011. jan. 25. 21:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell hagyni sirni. Ragd be a kisagyba, meselj neki, beszelj hozza simogasd a buksijat.
2011. jan. 25. 21:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Minden baba más, mindegyik másképp reagál.

Nagylányom is cicifüggő volt, 1 évsen már csak reggel-este cicizett, azon aludt el-ezt én is elszúrtam...

1 évesen fogtam az "Aludj jól, gyermekem" könyvet, és bevetettem. Egyet bántam, hogy nem előbb tettem meg.

Az addig alig alvó, állandóan felkelő, üvöltő gyerek, aki csak akkor maradt a helyén, ha ott voltam, egyedül elaludt és végigaludta az éjszakát, és nappal is aludt a 20 perc helyett 2 órát. Maga volt a csod!!! És semmi baja nem lett, nem lett anyás, és nem utált meg.

Ajánlom, ha rászántad magad.

NEhéz, elhatározás és kitartás kell hozzá, de erősnek kell lenni. Gondolj arra, hogy így mindkettőtöknek jobb lesz!

Ja a legtöbb gyereknél már 4 nap után javulás van, annyit ki lehet bírni:.)

2011. jan. 25. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!