Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos kislányomat a bp-i...

3 hónapos kislányomat a bp-i II-es gyerek klinikára (gasztroenterológiára) kell vinnem mert nem hízik úgy ahogy kéne. Kb 1 kilót hízott 3hónap alatt. Milyen vizsgálatokat fognak csinálni?

Figyelt kérdés
2008. dec. 31. 11:50
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem legelőször vérvétel lesz.utána az eredmény szerint fogják továbbvizsgálni.legalábbis nálunk így volt, igaz az én kisfiam idősebb volt.
2008. dec. 31. 11:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ultrahangot is fognak csinálni.
2008. dec. 31. 12:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

szia! igen, az első biztosan vérvétel lesz! és egy alapos beszélgetés orvossal, a baba szokásairól, bukik-e sokat, milyen a széklete, milyen gyakran, fáj-e a hasa, ha igen kb. mihez köthető (pl. evés után), puffad-e, mit eszik, ha anyatejes, te mit eszel... stb.

ezekből már tudni foja a szakember, hogy merre induljon el. ne aggódj, biztosan kiderül mi a gond! sok sikert!

2008. dec. 31. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!