Szülés utáni migrén? Van ilyen? 5 hónapos a kicsikém, sosem voltam fejfájós és 3-4 hónapja szétszakad időnként a fejem! 2 hónapja már nem szoptatok és 6 hétre megjött a mensim is. Lehet hormonális? Vélemények, tapasztalatok?
Lehet bizony hormonális.El fog múlni idővel.
Nekem szülés után hetente 1-2x fájt a fejem de ugy,hogy hánytam is.Aztán elmúlt szerencsére kb 1 éves korában a babának.Engem csáéazároztak és én a gerincérzéstelenitőre gyanakodtam,de azt mondták nekem inkább a hormonszint ingadozása teszi.
Császáros voltam én is, de akkor hormonális lesz. Gyógyszer sem hat rá, semmi! Ez iszonyat! Sosem értettem, mit lehet kiakadni egy fejfájáson...
Azt hittem már rég visszaálltak a hormonjaim.
Sebaj, kitartok.
NEM hormonális,hanem az érzéstelenítőtől van.Igyál kávét az szüntetni fogja és nem a fájdalomcsillapító.
Én is voltam így a császár után.Hanyatt fekvés is szünteti.
Én semmi szurit nem kaptam szülés alatt s mégis érzem a frontok változását.fél éves a babám.. Normál szülés volt..
suzem hormonok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!