Hogyan vinnétek az újszülöttet a gyerekorvoshoz?
Első látogatás lesz. Holnap 2-re kaptunk időpontot. A rendelő 500 méterre (7 percre) van.
Megpróbálok reggel másik időpontot kérni.
Ha nem sikerül, akkor ti hogyan vinnétek a babát?
A kocsink is a tűző napon áll, ha odafelé nem is visszafelé ugyanúgy tűzforró lesz bent, mert a rendelő körül sem lehet árnyékban megállni (kettőkor amúgy sincs árnyék).
Gondoltunk a taxira, de nem tudjuk, hogy ők elég messziről jönnek-e ahhoz, hogy lehűljön az autó (az egyik taxis pl. a szomszédunkban lakik neki is ugyanott áll a kocsija).
Mi eddig az esernyő + babakocsi kombót láttuk a legjobb megoldásnak, de van valakinek jobb ötlete?
Textilpelust inkabb ne tegyetek a babakocsira,egyebkent se uv allo.
De lehet kapni szuper univerzalis napellenzot, pl a dm-ben is, arnyekol is, takar is, uv szuros, de megse melegit, mert jar alatta a levego.
4 nappal szülés után nekem kellett a gyereket bevinni az orvoshoz. Mégis mi baja lenne az autóban?
Egy 500 méteres utat amúgy gyök kettővel tesztek meg 7 perc alatt?
#28 A google maps ezt írta. Nyilván gyalog, kocsival egy perc.
Azért van néhány ember, akinek úgy látom nehezen megy a szövegértés…
Már a kérdésben is leírtam, hogy arra jutottunk, hogy gyalog megyünk egy napernyővel (esernyővel) a fejünk felett (bár néhány válasz alapján lehet az nem jó, mert nem UV szűrős).
Azért remélem, hogy akik beoltottak, mert képes vagyok egy ötletnél többet is felvetni, azoknak a gyereknevelés jobban megy mint a szövegértés…
Akik megértették, hogy a kérdés lényege az volt, hogy van-e jobb ötletük, mint a fent vázolt alternatíva, azoknak köszönöm a segítséget!
A sok kötekedőnek meg annyit mondanék, hogy lehet a szaharában sem halnak bele a gyerekek a napba, - bár azért ebben így nem vagyok biztos, a gazdagok Dubajban nem sétálnak - de a három óránkénti szoptatásba sem hal bele senki, meg a császármetszésbe se, mégis lehet, hogy van jobb alternatíva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!