Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan vinnétek az újszülöttet...

Hogyan vinnétek az újszülöttet a gyerekorvoshoz?

Figyelt kérdés

Első látogatás lesz. Holnap 2-re kaptunk időpontot. A rendelő 500 méterre (7 percre) van.

Megpróbálok reggel másik időpontot kérni.

Ha nem sikerül, akkor ti hogyan vinnétek a babát?

A kocsink is a tűző napon áll, ha odafelé nem is visszafelé ugyanúgy tűzforró lesz bent, mert a rendelő körül sem lehet árnyékban megállni (kettőkor amúgy sincs árnyék).

Gondoltunk a taxira, de nem tudjuk, hogy ők elég messziről jönnek-e ahhoz, hogy lehűljön az autó (az egyik taxis pl. a szomszédunkban lakik neki is ugyanott áll a kocsija).

Mi eddig az esernyő + babakocsi kombót láttuk a legjobb megoldásnak, de van valakinek jobb ötlete?

2023. júl. 16. 18:41
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
És az UV-tól. Holnap 35 fok lesz… A gyerek nincs egy hetes.
2023. júl. 16. 19:03
 12/49 A kérdező kommentje:
És mindenkitől azt hallom, hogy a babakocsiban még melegebb van mert “beáll” a levegő.
2023. júl. 16. 19:04
 13/49 anonim ***** válasza:
17%
Én értem, 500 métert se setalnék délben, hőségben. Vidd taxival, vagy autóval. Ha nincs légkondi akkor is az 1 perces út autóval, semmi baja nem lesz, ilyenkor is szuletnek babák, azokat is hazahozzák autóval.
2023. júl. 16. 19:09
 14/49 anonim ***** válasza:
87%

Akkor indítsd be az autót, várd meg amíg lehűl, majd csak utána tedd bele a babát. Férjed pedig járatja a motort és a klímát, amíg ti bent vagytok, hogy ne melegedjen fel a kocsi.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, én babakocsiban tolnám el, nem szórakoznék ilyenekkel.

2023. júl. 16. 19:23
 15/49 anonim ***** válasza:
87%

De pontosan mi baja lenne attól a tudom is én, 15 perctől? A lányom hathetes, nálunk a tetőtérben 34 fok, és üvölt hogy adjak rá egy bodyt, utána tök jól alszik.

Babakocsiba leárnyékolva kutya baja sem lenne. Ha lenne nagyobb testvér akit vinni kell bárhová, akkor is ez a műsor menne? Dehogy

2023. júl. 16. 19:26
 16/49 anonim ***** válasza:
87%

Ha egy újszülött egy 5 perces nyári babakocsis útba belehalna, akkor már rég kihalt volna az emberi faj.

Van a mózesnek egy lehajtható kupolája, lehajtod, 5 perc alatt ott vagy.

De a kocsival meg 1 perc, ha annyira parázol, bár míg ki/be pakolod a gyereket a hordozóval, kb ugyanott vagy.

Pont 1 hetes volt a júliusban született babám, mikor kb délben el kellett mennünk egy 10.perces kocsiútra, és vissza. Túlélte, nyugi. Pedig még klíma se volt abban a kocsinkban.

2023. júl. 16. 19:37
 17/49 anonim ***** válasza:
93%

Uram atyám

Most komoly, hogy 500m-ért kocsikázni akarsz?

Megsúgom, a kocsiban sem lenne jobb neki mint a babakocsiban. Sőt, a babakocsiban jár a levegő 🤦‍♀️

A covid óta nem kötelesek az orvosok kimenni, csak halkan megjegyzem. Vannak akik tartják, hogy kimennek, de rengetegen inkább behívják a babát.

2023. júl. 16. 19:39
 18/49 anonim ***** válasza:
93%

Semmi nem lesz. Tuleli. Nem a tuzo napon hagyod a babakocsiban orakon at.

En is nagyon sok dologban stresszes vagyok es tulgondolom, mert elso baba, de azert nem kell ebbe beleorulni.

Egy kis lazasag nem art :)

2023. júl. 16. 19:42
 19/49 anonim ***** válasza:
91%

Életképtelenség csúcsa.

Kocsival 500 méterre 🤦 Kiállni, beállni, járatni a klímát...több idő, mint lesétálni (közben a gyereked jövőjét is tönkreteszed).

Semmi baja nem lesz ekkora úton egy árnyékos babakocsiban. Normális babakocsinak Uv-szűrős a kupolája, esetleg szellőző is van rajta. Lenge napozó, lábára textilpelenka, hogy még véletlenül se érje a nap és kész.

2023. júl. 16. 19:49
 20/49 anonim ***** válasza:
90%
A tested is 36-37 fokos volt minimum bent, főleg hozzá van szokva. Simán babakocsival eltolnám, árnyékos helyen. Kis textil kendőt tegyél rá és pelusba vidd. Hidd el az ég világon nem lesz semmi baja, a sivatagban is szülnek gyerekeket, aztán nekem ne mondjátok hogy azok ahhoz vannak szokva, hiszen ujszulottek.
2023. júl. 16. 20:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!