Gyakorlottabb anyukák, inkább hordozókendő vagy tegyük le az újszülöttet ha “elvan”?
Ha elvan a kisagyban en hagynam ott békén őt
Ha siros es nincs el akkor kötnem magamra .
Ha elvan egyedül, én sem erőltetném, hadd mozogjon szabadon.
Főleg ebben a melegben...
Mi nagyon sokat használjuk a kendőt kb. 3 hónapos korától. Ha ellenne magában, akkor nem használtam volna ennyit, hagynám játszani, felfedezni, mozogni.
Viszont nálunk ez nem így volt,így jó szolgálatot tett a kendő.
Arra is jó ha a baba utálja a babakocsit és el szeretnél menni valahova
Én rengeteget hordoztam, mert nem volt el, az első évét kis túlzással a hátamon töltötte. Én simán leraktam volna, ha ott nem sír, így viszont tudtam tenni a dolgom.
Egy évesen így is megtanult járni, és folyamatosan fejlődött a mozgása, szóval ez nem ezen múlik. És nem maradt ennyire anyás, ezen se kell izgulni, most már sokkal érdekesebb az összes bizbasz a földön, mint én, nem kell hordozni. Ha elvan a földön én otthagynám, de a hordozástól se lesz semmi baja.
Ha elvan magában a földön is, akkor nem venném fel. Fedezzen fel, ismerkedjen a külvilággal, majd jelzi, ha szüksége van a közelségedre. A babák nem arról híresek, hogy nem szólnak ha anyahiányuk van :D
Mondjuk attól még nem lesz "elkapatva" ha sokat van rajtad, ez nem így működik szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!