Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babakocsi: Espiro Vector 4...

Babakocsi: Espiro Vector 4 AIR vagy LITE?

Figyelt kérdés
Valaki összehasonlította már ezt a 2 kocsit a valóságban(azaz nem csak webshopban)? Érdemes-e 10.000-el többet kiadni az AIR-ért a kerekek? A LITE könnyebb is... Van más hasznos különbség?
2010. okt. 13. 20:18
 1/9 anonim ***** válasza:
A 2009-es modellnél a különbség a kerék volt, illetve a drágábbhoz volt csak pelenkázó táska. A 2010-es modell valamennyit változott, így azt nem tudom, de telefonon is biztos megmondják. Én nem mertem felfújható kerekűt venni 2009-ben, és nem bántam meg.
2010. okt. 13. 20:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is csak a 2009-es modelleket láttam élőben, csak a kerék volt más ha jól emlékszem, én nem adtam érte annyival többet, a light-ot vettem meg, de szerintem ennek is jó a kereke.
2010. okt. 13. 21:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Le tudná mérni valaki, hogy kb. milyen nehéz a Lite (vagy Air)? Olvastam, hogy 10kg lenne tulajdonképpen...
2010. okt. 15. 08:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Airunk van. A barátnőméknek Lite. Van különbség, a Lite légiesebb egy kicsit tényleg, szerintem könnyebb emelni talán. Nekünk borzalmas utak, kátyúk, kövek vannak a településünkön, ezért az Air mellett dönöttünk. Imádom, még a nagyobb lyukakon is átdöccen, sose kell emelgetnem (vagy csak az előző kocsijainkkal összehasonlítva sokkal jobb :))

A Lite-nek egy picit vékonyabb is a kereke amúgy elöl.

Nehéz terepen még nem tolta a barátnőm viszont többet járnak vele autóval meg városban és ott számít az az egy-két kiló is amivel könnyebb. (ez csak sacc nem tudom PONTOSAN mennyivel könnyebb).

2010. okt. 15. 11:01
 5/9 anonim ***** válasza:
bocsánat HÁTSÓ kereket akartam írni nem elsőt...
2010. okt. 15. 11:04
 6/9 anonim ***** válasza:
szia! nekünk a lite van, és iszonyat jó, nagyon könnyű. Mérlegelned kell, hogy milyen úton használod, gyakran teszed-e be a kocsiba, stb. Ha sokat csavarogtok autóval, akkor a lite, szerintem nem bánod meg, ha azt veszed. Én a babaszafariban vettem, ha nekik írsz e-mailt vagy hívod őket mindenben segítenek.
2010. okt. 15. 17:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ér meg egy tizessel többet az AIR. A pelenkázó táska nem igazán jó, mert ilyen hátizsák szerű. A Lite a sportrésszel együtt 10 kg, én magam mértem. Különben nem találsz ilyen komplett nagy kerekű kocsit könnyebbet az tuti. A neten hírdetett kilóknak nem szabad hinni. Én több kocsit is megmértem már, és amit írnak a leirásokban általában nem igaz. A mózessel szerintem kicsit még nehezebb. Nagyon könnyű tolni, egy kézzel lehet irányítani, és padkára felmenni is nagyon könnyű vele. Biztos, hogy több gyereket is kibír. Nekem sok barátnőm mondta, hogy a második gyerekhez ilyet vesz. Hátránya a kis kosár rész alul, de ennyi összesen. Én a DM-ben kapható babakocsira rakható táskát vettem hozzá kettőt, és mindent bele tudtam pakolni amit vásároltam.
2010. okt. 15. 20:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
2010. okt. 16. 11:12
 9/9 A kérdező kommentje:

Megvettük ezt a kocsit, íme a véleményem, talán másoknak még hasznos lesz:

- jól irányítható babakocsi, nem akadsz el vele amíg a baba 7-8kg-os, aztán még előfordul

- nehezebb mint a kiirt súly, de azért elviselhető, ~10kg

- fekvő rész: pont 6 hónaposan kinőttük, pedig átlagos a magasságunk, májustól kezdődően eléggé izaddt a baba háta benne

- autósüléssel: ezt volt a legpraktikussabb, bekattintod a vázba, aztán csak átrakod az autóba, s fordítva, a baba alhat is közbe; izzadtunk ebbe is rendesen(az autóba); 9 hónaposan kinőttük ennek is a hosszát

- sport rész: kényelmes és ezzel néz ki a legjobban a váz; össze lehet csukni a vázzal együtt, de kinyitni már nem lehet, csak ha a szétszeded; s túl nagy egy átlagos csomagtartóhoz (toyota auris)

- kosár: kissé hozzáférhetetlen, de ha kinyitod a műanyag csatot akkor egy kisebb szatyrott be lehet pakolni

- 6 hó után nyikorogni kezdett a váz, nem veszélyes

Ajánlani tudom azoknak akik nem járnak túl sokan autóval és babakocsival 9 hónap után, vagy azoknak akiknek nagy a csomagtartójuk, alacsonyak vagy átlagos magasságúak, és a fekvő rész használata nem esik a nyári hónapokra.

2011. okt. 20. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!