Babakocsi: Espiro Vector 4 AIR vagy LITE?
Airunk van. A barátnőméknek Lite. Van különbség, a Lite légiesebb egy kicsit tényleg, szerintem könnyebb emelni talán. Nekünk borzalmas utak, kátyúk, kövek vannak a településünkön, ezért az Air mellett dönöttünk. Imádom, még a nagyobb lyukakon is átdöccen, sose kell emelgetnem (vagy csak az előző kocsijainkkal összehasonlítva sokkal jobb :))
A Lite-nek egy picit vékonyabb is a kereke amúgy elöl.
Nehéz terepen még nem tolta a barátnőm viszont többet járnak vele autóval meg városban és ott számít az az egy-két kiló is amivel könnyebb. (ez csak sacc nem tudom PONTOSAN mennyivel könnyebb).
Megvettük ezt a kocsit, íme a véleményem, talán másoknak még hasznos lesz:
- jól irányítható babakocsi, nem akadsz el vele amíg a baba 7-8kg-os, aztán még előfordul
- nehezebb mint a kiirt súly, de azért elviselhető, ~10kg
- fekvő rész: pont 6 hónaposan kinőttük, pedig átlagos a magasságunk, májustól kezdődően eléggé izaddt a baba háta benne
- autósüléssel: ezt volt a legpraktikussabb, bekattintod a vázba, aztán csak átrakod az autóba, s fordítva, a baba alhat is közbe; izzadtunk ebbe is rendesen(az autóba); 9 hónaposan kinőttük ennek is a hosszát
- sport rész: kényelmes és ezzel néz ki a legjobban a váz; össze lehet csukni a vázzal együtt, de kinyitni már nem lehet, csak ha a szétszeded; s túl nagy egy átlagos csomagtartóhoz (toyota auris)
- kosár: kissé hozzáférhetetlen, de ha kinyitod a műanyag csatot akkor egy kisebb szatyrott be lehet pakolni
- 6 hó után nyikorogni kezdett a váz, nem veszélyes
Ajánlani tudom azoknak akik nem járnak túl sokan autóval és babakocsival 9 hónap után, vagy azoknak akiknek nagy a csomagtartójuk, alacsonyak vagy átlagos magasságúak, és a fekvő rész használata nem esik a nyári hónapokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!