Chipolino Trini 3 vagy Espiro Magic 3 babakocsi a jobb?
Figyelt kérdés
Amellett, hogy a babának kényelmes legyen, nagyon fontos, hogy kicsire lehessen összecsukni.
Ha van más ötletetek, szívesen várom.
2011. ápr. 29. 11:01
1/4 anonim válasza:
Én csak a Chipolino márkáról tudok neked írni. Nekünk ilyen babakocsink van, multifunkciós és imádom! Ezen felbuzdulva a pihenőszéke és az etetőszéke is chipolino, nagyon szeretjük és nagyon jó minőség! A babakocsink könnyű, jól irányítható, pillanatok alatt összecsukható,kis helyen elfér. Én is cipelem a babakocsit emeletről le-fel minden nap, szempont volt a könnyű váz és a könnyű összecsukhatóság, na és a kényelem sem utolsó szempont és még jól is néznek ki. szóval én mint márkát, a Chipolinot nagyon ajánlom.
2/4 anonim válasza:
Nekünk ilyen Espiro van, fantasztikus a rugózása, könnyű irányítani, könnyű összecsukni és szétnyitni, és a súlya is csekély. De állítólag nem nagyon lehet kapni.
3/4 anonim válasza:
Szia! Nem ismerem egyiket sem, de egy jótanácsot adnék, soha ne válassz olyan tolókarú babakocsit mint az első, mert azt lehetetlen egy kézzel tolni és semmit nem tudsz a tolókarra akasztani, vagy legyen egyben vagy középről ágazzon 2 felé.
4/4 anonim válasza:
Nekem Chipolino van és egyszerűen imádom... az igaz, ha rossz az út, 1 kézzel nem lehet tolni, de ha jó, akkor igen. Sőt ezt a tolókart azért szeretem, mert ha útközben bevásárolok, van hova tennem a táskákat! De a pici kényelmesen elfér benne (14 hónapos).
A másikról nincs jó véleményem, mert egyik ismerősömnek olyan van, és amikor megpróbáltam benn tolni a törpémet, azt hittem kibillenik belőle oldalra, nagyon instabil egy babakocsi szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!