Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislány baba fürdetése/pelenká...

Kislány baba fürdetése/pelenkázása hogyan zajlik?

Figyelt kérdés
Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy a nemi szervét hogy kell tisztán tartani? Mennyire szabad tisztogatni és mivel?

2023. júl. 12. 15:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
3%

A védőnő az első napokban kimegy már.

Meg akkor miért nem kérdezel a kórházban?

A kórházban nincs eszed megkérdezni, gondoltad hazamész, majd a gyakorin megkérdezed? 😄

2023. júl. 12. 18:38
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Van annyi teendő, meg kérdeznivaló egy kisbaba körül, hogy lehet, hogy ez pont nem jut eszébe az embernek. Nyilván addig is pelenkáznia kell amíg utánajár, meg kiírja, de max az óvatosságára hagyatkozik az ember.

Szóval felesleges az ilyen faék kérdésekért rögtön támadni, pont erre való ez az oldal, hogy amiben nem biztos az ember, megkérdezze. Ha pedig már csípőből nem tetszik, akkor tovább kell kattintani, majd más megválaszolja.

2023. júl. 12. 18:41
 13/14 A kérdező kommentje:
Még nem született meg. Előre szerettem volna informálódni, de látom itt nem érdemes.
2023. júl. 12. 19:03
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon hasznos kérdés volt, fiaim vannak, siman lehet hogy a következő kislány, sosem pelenkaztam kislányt így nagyon jól jönnek a tanácsok :-)
2023. júl. 13. 14:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!