Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pelenkát lehet darabra venni,...

Pelenkát lehet darabra venni, vagy pár db-os kiszerelést?

Figyelt kérdés

Bocsi a hülye kérdésért…

Néztem a boltokban, de inkább a mega kiszerelés a jellemző :)

Nem lehet venni különböző márkákból amolyan mintacsomagot venni?

2023. júl. 11. 22:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
Dm-ben sajátmárkásból lehet.
2023. júl. 11. 22:26
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem mondod? Akkor kiverhette a szemem, DM-ben is kerestem, Rossmannban is, de 20-on pár darabos volt a legkisebb, amit találtam.
2023. júl. 11. 22:29
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
1-es aztán hol van dmesből pár darabos kiszerelés????
2023. júl. 11. 22:43
 4/12 anonim ***** válasza:
24%
Barmelyik pelenka boltban..
2023. júl. 11. 22:49
 5/12 anonim ***** válasza:
88%

Es hol van pelenka bolt? :D En meg eletemben nem lattam.

Amugy en dm-rol nem tudok, de a rossmannbol tenyleg lehet venni 2-3 db-os sajatmarkas probacsomagot. De talan csak 1-es vagy 2-es pelusbol.

Sajnalom amugy, rengeteg bontott csomag pelenkat ajandekoztam mar el, mert egyszeruen nem jott be az a tipus. Jo lenne, ha minden markabol lehetne venni par darabot kiprobalni.

2023. júl. 11. 22:54
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
Nem veletlen nem árulnak gondolom, üzletpolitika. Így kénytelen vagy megvenni a több darabosat, ők jobban járnak vele. Ha nem jön be, és többet nem veszel, akkor sem 500 forintot költöttél náluk, hanem 3-4000 forintot. Sajnos nem a vevők érdekét nézik.
2023. júl. 12. 00:01
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

Piacgazdaságban élünk, inkább az a valószínű, hogy kicsi az igény rá. Különben előnybe kerülnének azok a gyártók, akiknek van. Én se vettem soha próbacsomagot, minden jó volt a fiamra.

De ha szerintetek van igény, akkor lehet ebből vállalkozást nyitni: megveszitek a nagy csomagot, és csináltok próba-összeállítást, fajtánként pár darabbal, amit árusítotok.

Igazából lehet, hogy van is ilyen, érdemes lehet rákeresni.

2023. júl. 12. 00:10
 8/12 anonim ***** válasza:
Esetleg patikában próbálkozz, úgy tudom nálunk pl lehet babapelenkát darabra venni.
2023. júl. 12. 00:13
 9/12 anonim ***** válasza:

3 a Dm-ben van próba db számos

Talán 5 van benne.

Én is láttam

2023. júl. 12. 01:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Rossmannban van 2es méretből 2 darabos. Meg több kismama csomagban is voltak minták (2 éve).
2023. júl. 12. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!