Miért nem szabad lábbal az ajtó felé fektetni a babát? (A Feng Shui szerint)
Keresd meg a rossz alvás okát: nem lakik jól este, melege van stb! Ez többet ér.
Ha viszont hiszel ebben a babonában,mielőtt átrendezed a szobát,talán forditsd meg a fejealját a másik irányba.
Ha így jobban alszik,akkor van értelme a pakolásnak!
Valószínűleg, nem erre a válaszra számítottál, nem szívesen írom le, de az én Feng Shui könyvemben is az áll, hogy nem szabad az ágy lábának az ajtó felé néznie, azaz amikor háton fekszel ne az ajtót lásd, ne legyen pontosan szemben az ajtóval (oldalt lehet). Ez nem csak babákra vonatkozik. Oka: a ravatalozóhoz hasonlítják, ahol pontosan így áll a koporsó...
Nem nagyon hiszek ezekben a dolgokban, de vannak apróságok amiket spontánul is meg- ill. nem teszek meg.
És amelyik szobának két ajtaja van? Két egymás melletti falon??
Mivel nem mi építettük a lakást, lehetőségem sincs a fengshuira, pedig hinnék benne, de csak akkor, ha tényleg az egész lakásra kiterjedhetne. Így én csak azt néztem, hogy ne a szomszéd vizesblokkja mellett legyen közvetlenül az ágya. (a szomszéd fürdőjével és a félszobájával szomszédos a szobafalunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!