1 éves babával esküvőre/lagzira hívtak meg minket ősszel, 250 km-re a lakhelyünktől?
Figyelt kérdés
Igaz, hogy ősszel lenne, de szerintem élvezhetetlen lenne az egész. A sok zaj és a hosszú út nem a babának való. Valaki volt már így esküvőn/lagzin?2023. júl. 10. 08:14
11/13 anonim válasza:
Ha nem tudnám máshogy megoldani, akkor simán bevállalnám, de ha van lehetőségetek, szerintem kérjétek meg pl. a nagyszülőket, hogy addig vigyázzanak rá, valószínűleg a gyereknek is nyugisabb és ti is nyugodtabban tudtok szórakozni kicsit.
12/13 anonim válasza:
Gyerek és szülő függő!
Van amelyik baba simán végigalussza az utat és a babakocsiban is jót alszik akàr hangzavarban is, ha éber pedig jól érzi magát, nézelődik.
Persze ennek az ellenkezője is előfordulhat, hogy utál autózni és a babakocsiban is ordít. Fél a tömegben, fél a hangos zajoktól.
Na meg kérdés az anyuka rugalmassága is, hogy képes e bárhol szoptatni, vagy nem érzi magát komfortosan...
Te ismered a babádat és magadat.
Én személy szerint nem tudtam volna elvinni az 1 éves gyerekem lagziba, mert extra sírós volt.
De csomóan gond nélkül bevállalják.
13/13 anonim válasza:
A gyerek élvezte a forgatagot, és aztán átaludta a szálláson az éjszakát. Az úton megálltunk pihenni és nem volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!