Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tej adása, na de hogyan?

Tej adása, na de hogyan?

Figyelt kérdés
Kislányom másfél éves múlt. Sokáig anyatejes volt, pár hónapja leválasztotta magát, így reggelre szoktam adni neki egy kis tápszert, de tényleg csak reggel egyszer, akkor úgy jól esik neki. Viszont gondolkozom rajta, hogy nem válthatom e le nála a tápszert sima tejre? Csak nem tudom hogyan kellene megpróbálni és hogy egyáltalán szabad-e ennyi idősen. Természetesen fogyaszt amúgy tejet, ételben hőkezelve, de direktbe még nem adtam neki. Ha veszem a sima bolti tejet azt is fel kell forráznom első alkalommal, vagy azt nem, mert már hőkezelve van? A védőnőnk nem igazán hajlandó normális választ adni erre..
2023. júl. 7. 12:20
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat! 😊
2023. júl. 7. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!