Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy 5 hós babám...

Normális, hogy 5 hós babám megiszik napi kb.1 liter teát?

Figyelt kérdés
2008. dec. 30. 22:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%
Miért? Tápszeres, szoptatod? Én szoptatom, nyáron ivott egy kis teát, de most nem fogadja el egyáltalán, elég neki a tej. Szerintem éhes lehet.
2008. dec. 30. 22:30
 2/13 A kérdező kommentje:
Szopizik még! Eddig minden este, fürcsi után szopi és alvás! Ma nem, fürcsi, kicsi szopi, és kérte a teát! Napközben is sokat iszik! Van amikor 2 dl-t megiszik egyszerre!
2008. dec. 30. 22:36
 3/13 anonim ***** válasza:
18%
szerintem nem eleg neki amit szopizik adj neki meg tejporos tejet is meglatod hogy utana mar em fog annyi teat inni .szerintem meg ehes es igy probalja csillapitani az ejseget.mi is igy voltunk es utana miutan ivott tejport is mar nem kellett neki a tea.3 honaposak vagyunk.
2008. dec. 30. 22:40
 4/13 anonim ***** válasza:
62%

tejpor???3 hósan???nem tápszer?

sztem is éhes amúgy...

2008. dec. 30. 22:44
 5/13 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nem normális, ha ennyi teát megiszik!!! Kb. a napi anyatej/tápszer mennyiség is ennyi...

Unokahúgom 1-2 évesen is napi 1l teát megivott, a dokinő viszont rájuk szólt, hogy nem szabad annyi teát inni... plusz még a vizek, gyümölcslevek...

Én csak a nagy melegben adtam teát a babámnak, máskor nem fogdta el. De a vizet viszont jobban issza, szerencsére, mert az sem jó, ha rászoktatod a teára!

2008. dec. 30. 22:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én hónapokig éheztettem így a lányomat, mire a védőnő közölte, éhes, ha ilyn sok teát iszik. Mondjuk nálunk hajnalban ivott meg 2-3 dl teát. Anyatejes volt egyébként, st tejpépet adtam + szopi. Nem gondoltam, hogy éhes szegény.

Most tápszert kap, és végre, (11 hónapos) átalussza az éjszakát.

Szóval tuti kevés neki a tej. Szopi után kínáld meg tápszerrel. Nm tudom mennyi idős a babád, de újszülött tápszert adj neki, azt könnyebben elfogadja, mert hasonlít az anyatej ízére.

2008. dec. 30. 22:56
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vagyok. Most látom, hogy 5 hónapos. Az enyém is kb. ilyen korban kezdett felébredni éjszaka és tömérdek teát inni. Elég sokáig szoptattad már, nem dől össze a világ, ha tápszert kell neki adnod.
2008. dec. 30. 22:59
 8/13 A kérdező kommentje:

Az én kisfiam, csak az első éjszakáját aludta végig, azóta minden éjszaka felkel minimum egyszer! Én már nem is tudom milyen sokat aludni egyszerre! :D Köszi a válaszokat! Akkor megpróbálom a tápszert, bár szerettem volna elkerülni, de ha más megoldás nincs!

B.Ú.É.K. mindenkinek!

2008. dec. 30. 23:07
 9/13 anonim ***** válasza:
42%

Minel elobb nezesd meg az anyatejedet, valoszinu vizes lehet, nem lakik jol a baba. De hiaba nem akartad a tapszert, muszaj lesz neki adnod, a teatol fogyni fog, nem pedig noni!!!

Az ejjeli teazasrol szoktasd le, mert megfogsz orulni, nem fog rola leszokni, es kesobb megszokasbol akar egy kortyert is felfog kelni!!!

Irass neki tapszert, es 6 honaposan ugyis kezdheted a hozzataplalast, nemsokara itt lesz mar!

2008. dec. 30. 23:25
 10/13 anonim ***** válasza:
7%
nyugodtan adjad neki a teat amennyit csak akar! azzal nem artol neki semmit ellenbe amiket irnak itt neked hogy nezesd meg a tejedet stb ez hulyeseg, szomjas kivanja a szervezete a folyadekot ennyi !!
2008. dec. 31. 03:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!