Mi a véleményetek arról, ha valaki terhesség alatt napi 0.5-1 liter kólát megiszik?
Én, aki csak ásványvizet és cukormentes gyógyteákat ittam, majd' megveszek a kóláért. Hetente egyszer veszünk általában, így iszok is, meg nem is :) Így azért nem mindennap. Szerintem arra vigyázz, hogy mellette ne nagyon igyál kávét is !
34 hetes km
Én is iszom majdnem mindennap és megvannak a fogaim,jók a véreredményeim és nem vagyok túlsúlyos sem,nem puffadok, és a baba is jól van.Aki hozzá van szokva,semmi baja nem lesz tőle.
Inkább,mint cigarettázzon a kismama!!!A kávé is sokkal többet árt!
Semmi bajotok nem lesz tőle!
Nem egészséges ez tény. Roncsolja a csontokat...stb de a véleményem hogy mindenkinek a saját magánügye hogy mit eszik-iszik, tudván hogy a babának nem tesz jót. Ha csak néha napján iszik egy pohárral az nem gond, néha jól esik az embernek de minden nap? De ahogy sokan leírták, volt aki csak ezt tudta meginni.
Így én nem szólom meg őket hisz semmi jogom kioktatni és nem is akarom.
Tény hogy még mindíg jobb mint aki fél-1 doboz cigit szív el naponta terhesen. De ez sem az én dolgom.
Boldog babavárást és egészséget kívánok! :)
Hát szerintem nem valami szerencsés dolog, több szempontból sem.Nem terhesen sem egészséges, tele van cukorral, színezékkel, szénsavval, meg sorolhatnám.
Lehet hogy a babának nem árt, de annak aki issza, annak igen.A gyomornak sem tesz jót.
És mondom ezt most én, épp az előbb gurítottam le egy pohárral.De ez egy hétben max. kétszer fordul elő mióta terhes vagyok, csak akkor ha olyat eszem amire jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!