Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan néz ki egy 10 hónapos...

Hogyan néz ki egy 10 hónapos baba napi étkezése ?

Figyelt kérdés

2023. júl. 6. 11:29
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Úgy, ahogyan ő akarja.
2023. júl. 6. 11:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez babafüggő. A fiam ilyenkor már sok mindent evett, nagyrészt darabosat. Reggel este evett csak tápszer a többi étkezés régen ki volt váltva. A lányom kicsit kényelmesebb típus. Lassan haladtunk a hozzátáplalással. 10 hónaposan főleg tápszert és 1-2 étkezésre pürét evett.
2023. júl. 6. 12:02
 3/8 anonim ***** válasza:
63%

Azt ette, amit mi.

Reggelire tojás, szendvics, babacsinta, tejbegríz, zabkása, stb

Tízóraira gyümölcs

Ebédre főtt étel

Uzsonnára gyümölcs, banánkenyér, zabgolyó, joghurt,

Vacsorára vagy főtt étel, vagy szendvics.

A blw szabályoknak megfelelően evett.

2023. júl. 6. 12:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
#3 vagyok, kimaradt, hogy igèny szerint szoptattam, nem törekdtem étkezések kivàltására, így volt, hogy csak megkóstolta, volt, hogy repetázott, hagytam, hogy a saját tempóját kövesse
2023. júl. 6. 12:29
 5/8 anonim ***** válasza:
46%
A fiamnak ilyenkor mar megvolt a reggeli tizorai ebed es vacsora...elhagyta a szoptatast sajat magatol,onnantol kezdve tejitalt ivott reggel este,es kozben ugye megvoltak az etkezesek
2023. júl. 6. 12:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiamé úgy, hogy cici-cici-cici és bundás kenyér, répa, meggy és bármilyen húsféle. Videóm vanróla, ahogy a kis kenyérkatonákról egyenként leeszi a sonkát, a kenyeret meg laza mozdulattal lepottyantja. Ezeket ette meg. Amúgy kínáltam abból, amit mi ettünk. A tejet csak később tudtam bevezetni allergia miatt, a tejtermékeket gyorsan megszerette.
2023. júl. 6. 14:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Reggelente tápszert iszik, tízoraira vajas kalácsot vagy kiflit, ilyesmit. Ebédre főtt étel, uzsonna gyümölcs/joghurt/túró. Este tejbegríz, vagy ha ízlett neki az ebéd, akkor abból kap+ tápszer elalvás előtt.

De változó, van amikor nap közben is eszik tápszert, mert mást nem akar elfogadni( gondolom a foga miatt).

2023. júl. 6. 14:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a 7-hez hasonló:

Reggeli: anyatej

Tízórai: kenyér (margarinnal, kefírrel, avokádóval stb.) és/vagy pürés gyümölcs (ha nincs kenyér, akkor grízzel, zabbal vagy túróval)

Ebéd: zöldségfőzelék hússal vagy tojással, esetleg rizzsel vagy tésztával

Uzsonna: általában ua. mint az ebéd vagy tízóraihoz hasonló

Vacsora: anyatej

2023. júl. 6. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!