Tényleg lelassítja a bébikomp a mozgásfejlődést?
Figyelt kérdés
Nem provokációnak szánom a kérdést, csak két érdekes egybeesésről kérném a véleményeteket. A környezetemben van 2 anyuka is, aki 6 hósan beletette a kompba a babáját, mert már nem bírta állandóan ölben cipelni. Így a gyerkőcök eljutottak oda, ahova akartak, és ők is tudtak egy kicsit a dolgukkal haladni. Én el voltam képedve, hogy nem korai-e ez még, mert sokat olvastam arról, hogy lelassítja a mozgásfejlődést stb. 2-3 kompos hét után mindkét gyerek egyik napról a másikra mászott, kapaszkodva felállt. Az én kisfiam, aki most 7 hós soha nem ült kompban, mert féltettem és egyiket sem csinálja. Akkor most hogy van ez?2010. okt. 13. 13:43
11/12 anonim válasza:
Nyilván nem mindenkire érvényes,kivételek vannak.
12/12 anonim válasza:
14:53-nak
Fiam csak majdnem 8 hónaposan állt fel, lányom már 6 hónapos 1 hetesen, mind a ketten 7,5 hósan kezdtek mászni és 11 hónaposan ndultak el.
Egyiknek sem volt kompja, egyszerűen szabadon voltak engedve a lakásban.
Ez egy hülyeség, amit írtáál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!