Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8honaposotok nektek hogy...

8honaposotok nektek hogy kommunikal? Pl ha ehes vagy szomjas?

Figyelt kérdés
Mondja mar, h hamham pl vagy nez arra, amit szeretne vagy sir ? Es mast hogy kommunikal le, tudnatok irni peldakat? Azt gondolok, h az en kisfiam nem igazan kommunikal, olvastam egy ket dolgot, kivancsi lennek nalatok ezek hogy vannak.
2023. júl. 3. 10:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy vagy sír
2023. júl. 3. 10:24
 2/6 A kérdező kommentje:

Ohh koszonom #1es, igazan megnyugtato. Olyanokat olvastam hogy kommunikalnak mar 8honaposan, h csak lestem. Es neked ezek kozul vmelyiket csinalja mar? 9honoposon lesz statusz kerdes, nekunk 2het még kb, de talan a nemnem, amire azt mondom, h abba hagyja, amit csinal.

. Mozdulattal kísért, egyszerű utasításokat megért?

(Pl. „Kérem!” „Nem szabad!” „Add a kezed!” Gyere ide!” „tapsi-tapsi”, pá-pá”) A gyere-gyerere is csak neha indul el felem, utkozben ha meglat vmi erdekeset megall ott es azzal kezd szorakozni😂

2023. júl. 3. 10:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
8 hónaposan egy baba csak sír. Ha mást olvasol,ne hidd el...
2023. júl. 3. 10:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis, nem mond semmit csak sír. 9 hónapos, lassan 10
2023. júl. 3. 11:26
 5/6 anonim ***** válasza:
87%
Na már a fél évesen járni tanítás után úgy látom itt a 8 hónaposan már értsen és beszéljen hülyeség.
2023. júl. 3. 11:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Kisfiam 9.5 hónapos, leginkább csak sír :)

De ha éhes, akkor pl. az orrát és szemét dörzsöli :)

Most kezdett el a napokban ujjal mutogatni, ha kérdezzük például hogy hol a lámpa, akkor rámutat, de magától szerintem akkor mutat rá valamire, ha felkelti az érdeklődését, azt még szerintem nem várja, hogy valamilyen formában meg is kapja, csak a mi figyelmünket is fel szeretné hívni rá.

Ha hívom, akkor még ő is sokszor leragad útközben, sőt, simán el is ereszti a füle melett, ha olyanja van :D

Amit stabilan csinál egy ideje, hogy ha bizonyos játékait mondom neki, hogy keresse meg, akkor azokhoz odamegy ügyesen, a zenélő játékokat kérésre be is kapcsolja.

Ja, meg kb. egy hete pá-pázik, de csak ha olyan kedve van, mikor sétàlni indulunk és elálmosodik, akkor nyilván senkire és semmire nem reagál :)

Ne aggódj ezen (a státuszon sem lőnek ezzel nyulat, hidd el), teljesen változó, hogy mivel kezdenek kommunikálni, az enyémnél az tűnt fel először, hogy minket kezd megérteni, nem az, hogy ő kezdi el "közölni", hogy mit szeretne, az még mindig kb. inkább gondolatolvasás 😀

2023. júl. 3. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!