Coffea tosta ch15-rol velemenyek, tapasztalatok? Vagy mit tegyek hogy aludjon nappal a 8honaposom
Figyelt kérdés
Lassan 8honapos kislanyom nappal nem akar aludni...viszonylag konnyen elalszik de mintha valami ora be lenne benne allitva fel ora mulva sirva ebred es nem tudom visszaaltatni...ugy gondolom h nappali alvasnak 2szer fel ora nagyon keves...probaltam azt is hogy csak egyszer aludjon de ugyse aludt tobbet es meg nyugosebb volt...babakocaiban levegon alszik de csak amig mozog a kocsi..minden delelott megyek vele setalni ugyanakkor fel-1 orat de ahogy megall a kocsi felebred.coffea homeo segithet a nappali alvaszavaron?2015. jan. 11. 21:29
1/2 anonim válasza:
2x fél óra alvás után nyűgös??? Lehet neki elég miért kéne többet aludnia ha neki ennyi az igénye?
Kislányunk sem aludt többet neki ennyi elég, meg átalussza az éjszakát.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod...de ismerem a kislanyom es latom h kivan e aludva vagy sem....ha kialudta volna magat nem sirva kelne es nem nyuglodne.hisztizne egesz nap mert almos...nyilvam mem azt varom el h egesz nap aludjom de sztem ez keves...igy latom rajta es az ejszaka is sokat fent van ogy akkor se piheni ki magat 100%osan...a kerdesem tovabbra is az hogy valakinek bevalt e a coffea ch15 :-)
2015. jan. 11. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!