2-3 hét múlva kell szüljek. A házimunka és a baba mellett vajon mennyi időm marad olvasásra? Lenne 5-6 könyv a kívánságlistámon, amit ki szeretnék olvasni
Az első 2-3 hétben szinte csak evett és aludt a babám, akkor bőven tudtam volna olvasni, de akkor még annyira megvolt a rózsaszín köd, hogy mikor aludt, akkor is csak álltam a kiságynál és gyönyörködtem :)
Utána kezdődött a nyűgösebb időszaka (lehet hasfájós), akkor már gyakran és sokáig szopott, olyankor bőven lehet olvasni, de én is inkább e-könyvet ajánlok, jobban kezelhető fél kézzel is és hangtalanul lapozható :)
Nálunk az éjszakai alvás is nagyon jól alakult, kb. 2 hónaposan elkezdte átaludni az éjszakát, és én nyilvan nem dőltem ki vele együtt 8-9 körül akkor már, így az is kedvező egy kis esti olvasáshoz.
Már elmúlt 9 hónapos, mindenhová mászik, mindenhol feláll, de néha eljátszik már hosszabban is egyedül, szóval ha nem nagyon belemélyedős az olvasmány, nem zökkent ki, ha percenkent fel kell pillantani, hogy mitől lett hirtelen olyan csendben, akkor most is simán lehet mellette olvasni. :)
Tehát összességében szerintem biztos fogsz tudni, majd látod, hogy a te babád mellett mikor a legalkalmasabb :)
Hat nekek nem sok maradt.
Varandosan heti 3-4 konyvet is elolvastam,de amiota megszuletett a kicsi azota egy konyvet sem fogtam a kezemben.
15 honapos mar,es most jutottam el odaig,hogy legalabb levettem a polcrol,ma-holnap el is kezdem olvasni,de biztos vagyok benne,hogy nem ugy fogok haladni vele mint szoktam sajnos.
Mindkét gyerekem az első 3-4 hónapban csak evett aludt. Bármit meg tudtam mellettük csinálni, annyira kipihent sosem voltam 🙈
Na de amikor elkezdtek kúszni-mászni majd járni akkor ez igencsak megcsappant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!