Mi is albérletben lakunk, Szekszárdon. Másfél éves a Fiam.
2010. okt. 14. 12:44
12/28 anonim válasza:
Szintén albérlet. Akartunk sajátot, de éppen a válság kezdetekor tudtunk volna hitelt felvenni(akkor kelt el a másik ahol laktunk anyóssal). Így nem kaptunk volna annyit amennyi kellett volna. De jobban jártunk így mert igaz, hogy nem a sajátunk , de csak 20.000-at fizetünk(1+2-es panel). A sajátunkat már lehet, hogy vitte volna a bank. De azért szeretnénk sajátot, remélem 2-3 éven belül sikerül.
2010. okt. 14. 12:57
13/28 anonim válasza:
utolsó vagyok. 20 hónapos a gyerkőc. 2éve lakunk itt.
2010. okt. 14. 13:00
14/28 anonim válasza:
12.57-es vagyok. Egyébként külföldön nem is divat a saját lakás. Ott szinte mindenki bérli a lakást.
2010. okt. 14. 13:01
15/28 anonim válasza:
13:01-es!
Valakitől csak kell, hogy béreljék azokat a lakásokat, nem? Nem tudom ezt elképzelni, hogy mindenki bérel. Na de kitől??? Ha senkinek nincs saját lakása?
2010. okt. 14. 13:03
16/28 anonim válasza:
aki nemtud venni az nyugatja csak magát ezzel a szöveggel, hogy külföldön....
2010. okt. 14. 13:09
17/28 anonim válasza:
Mi is albérletben, kisvárosban. Mikor összeházasodtunk anyósoméknál laktunk, külön szoba+konyha+fürdő. Aztán megszülettek az iker kisfiaim, így 3 hónap után költöztünk ide (addig elfértünk, mert 1 kiságyban aludtak). De nem bánom, új társasházi lakás, könnyű tisztán tartani. Ilyen lakásárak mellett 1 parasztházat tudtunk volna venni hitelre, vagy valamelyik faluban egy nagyobb házat, de akkor utazásra ment volna el a pénz. Így kerékpárral közlekedünk, vannak hipermarketek. De soha nem lesz a mienk :( Bár jobb, hogy most nem vagyunk eladósodva, és nem kell azon gondolkodnom, hogy a banknak fizetek, vagy eszünk.
És külföldön tényleg nem divat a saját ház, mert úgy mobilabbak az emberek. Nézd meg Németországot, vagy Angliát. És nem csak a magyar ember nyugtatja ezzel magát.
2010. okt. 14. 13:28
18/28 anonim válasza:
ma 12:35, megkérdezhetem melyik lakóparkban laktatok Dunakeszin??
Csak mert szüleim is egy új lakóparkban béreltek házat Keszin, de el is jöttek 3 hónap után, mert szintén huzatos volt a ház, és még penészedett is elég rendesen, amit ugye az elején nem lehetett tudni, mivel frissen volt festve, a tulaj meg nem mondta...
Amúgy mi is albérletben lakunk, most fog megszületni a kisfiunk.Ja és nagyon szeretjük ezt a kis lakást, és tök jófej a tulaj is:)Költözni akkor fogunk, ha kicsi lesz(amúgy másfél szobás), venni meg ha jó lehetőség lesz rá...
2010. okt. 14. 13:40
19/28 anonim válasza:
Szerintem meg a magyar ember nyugtatja magát azzal, hogy külföldön főképpen bérelnek. Persze, ott is sokaknak nincs pénzük sajátra, de a cél mindenkinek a saját lakás. Sajnos ez mindenhol így van, Angliában, Németországban, Spanyolországban. Mind 3 helyről tapasztalatból írok. A saját lakáshoz jutás legalább olyan nehéz, mint itt. Hitelből tudnak a fiatalok (akiket nem nyomnak hátulról) vásárolni. Sajnos az albérlet sehol nem életcél, akár homokba dugjuk a fejünket, akár nem! Mindenkinek mielőbbi sok szerencsét a saját lakásra!
2010. okt. 14. 16:27
20/28 anonim válasza:
Mi is albérletben lakunk.Nemrég még azt mondtuk,hogy csak sajátba jöhet a baba,aztán meg azt,hogy akkor nagyanyja leszek,nem anyja,amilyen szuper a helyzet :) ,így albérletben neveljük a porontyot.Jelenleg cseppet se bánom,a tesóm árulja a házát,mert akkora lett a törlesztő,hogy olcsóbb az albi,és marad pénzük élni!Na igen...ez egy ilyen Magyarország...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!