Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van köhögéscsillapito vény...

Van köhögéscsillapito vény nélkül 15 hos babának?

Figyelt kérdés

Kisfiam esténként (nappal is)csunyán köhög.

Voltunk orvosnál de nem irt neki semmit csak antibiotikumot meg köptetöt már alszik de mindig felkelti a köhögés.

Ha van ilyen mennyibe kerül?

Vagy a köptetö meegoldja és nem fog köhögni?

2010. okt. 12. 19:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekünk nem vált be a stodal, de egyébként sem használ nálunk semmilyen homeós dolog. A fiam 1 éves, gyógyszertárba recept nélkül lehet kapni ambroxol Q szirupot köhögésre. Én egy kis teába tettem, mert elvileg málna ízesítésű, de megkóstoltam és kesernyés. 5-600ft között van.
2010. okt. 13. 12:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Nálunk van orvos a családban, ő is azt mondta, hogy köptetőt nem tanácsos este szedni. Felszakítja a lerakódást, ami fokozza a köhögést. Nappal jó, mert kiköhögi, megtisztul, de éjjelre nem szabad, mert akkor nem fog tudni aludni. Akkor meg mehet a köhögéscsillapító.
2010. okt. 13. 12:55
 13/16 A kérdező kommentje:

Akkor nappal mucopront szirup este stodal.

Köszönöm a válszokat!

Ezek szerint nagyon elszurtuk a doki hogy mondta én meg hogy halgattam rá.

Mégegyszer NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!

2010. okt. 13. 13:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet a babáddal?Hogy álltok a köhögéssel?Végül melyik módszert alkalmaztad?És bevált?
2010. okt. 15. 13:42
 15/16 A kérdező kommentje:

Mind a kettöt kapta!Beszéltem egy fül orr gégésszel és azt mondta reggeel 2 mili mucopront hogy ne legyen letapadva este pedig adhatom a stodalt hogy nyugisabban aludjunk.

Már teljesen elmult szerencsére már nem köhög most én kezdtem de ezt a modszert fogom én is csinálni hogy könnyeben elmuljon.

2010. okt. 16. 12:35
 16/16 anonim ***** válasza:

10.12 21:46-os válaszoló vagyok.

Ennek örülök hogy jól alakultak a dolgok és hogy bevált amit írtam,de látom más is így csinálja :-)

Minden jót!

2010. okt. 17. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!