Van köhögéscsillapito vény nélkül 15 hos babának?
Kisfiam esténként (nappal is)csunyán köhög.
Voltunk orvosnál de nem irt neki semmit csak antibiotikumot meg köptetöt már alszik de mindig felkelti a köhögés.
Ha van ilyen mennyibe kerül?
Vagy a köptetö meegoldja és nem fog köhögni?
Nekem soha semmi nem használt már gyerekkorom óta, aztán barátnőm ajánlotta, hogy ő a kisfiának is és az egész családnak is a Stodalt adja.
Jó íze van, hamar elmúlt a köhögésem és este vettem be egy kanállal és egész éjjel nem is köhögtem.
huha most olvastam el a belinkelt oldalt és jo a lerakodott köhögésre is.
Most vagy az orvosom hülye vagy nem tudom de igy csak stodalt fog kapni nem adom neki a mucoprontot is.Ezek szerint azért nem használ mert sok köptetöt kap szerintem.
Igen a köptető a ludas!
Nekem is azt mondták hogy nappal köptető éjszakára csillapító.Azért jó ha nappal a köptetőt szedi mert akkor nem rakódik le és fölszakad viszont éjszaka azért tudjatok aludni.A kettő együtt az üti egymást úgyhogy nem is értem miért mondta a dokid hogy 2 órával utána meg a köhögéscsillapítót add be neki?!
Szerintem is elég ha a stodalt adod.
Jobbulást nektek!
Bocsi fordítva írtam.
Tehát nem értem miért mondta a dokid hogy 2 órával később pedig adj neki köptetőt?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!