Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 30.000Ft os torta egy 2 éves...

30.000Ft os torta egy 2 éves gyerek születésnapjára?

Figyelt kérdés

Anyukák!

Ez az ármennyire reális?

Valóban itt tartanak az árak hogy már ennyi egy torta?

4 helyen kértem árajánlatot mind a 4 hely 30+ ezer ft körüli árat mondtak.

Őszintén,lesokkolt

2 emeletes 24 szeletes torta lenne

Tetejen 2 es szám

3 db kis maci a tortán

Kék szînű fondanttal beborítva

Also szinten ráírva a kisfiam neve

Ennyi 🤷‍♀️

2023. jún. 22. 11:16
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
90%

Egy minőségibb alapanyagokból készült egyéni díszítésű tortáért nem sok a 30 ezer, meg hát azért a 24 szeletes torta marha nagy.

Ha úgy számolod, hogy egy szelet 1000-1200 Ft körül van jobb helyeken+ az egyéni díszítés, fondant 3-4000 Ft körül akkor kijön a matek.

2023. jún. 22. 20:49
 42/49 A kérdező kommentje:

Sokat segitettetek

Nagyon koszonok mindent !😊

2023. jún. 22. 23:11
 43/49 anonim ***** válasza:
14%

24 főre nem kell 24 szeletes torta. Ha tortán kívül lesz más ennivaló is akkor nem eszik meg mindenki egy rendes cukrászdai szeletet, főleg nem a 2 éves meg a dédik...

Nálunk mindenki "csak vékonyat" szokott kérni, elég a vendégek 2/3-adára számolni.

2023. jún. 23. 11:52
 44/49 anonim ***** válasza:
30%
En is vettem 16ost 16 főre a fele megmaradt,legközelebb 12est vettem, az is sok volt 😃 5 gyerek 11 felnőttnek
2023. jún. 23. 11:56
 45/49 anonim ***** válasza:
78%
43,nálunk még pont,hogy mindenki jó vastagon kér,mert mást nem sütök,máskor nem nagyon van torta,és mindenki édesszájú.Ezt te nem tudhatod,hogy máshol mi a szokás,ez nem jó tanács.Vendégségben minimum annyi születést rendelünk,ahányan leszünk Ha marad, akkor elfogy másnap,vagy elcsomagolod,de ha valaki 2x kér,és nincs az marha gáz.Én voltam olyan lakodalomban ahol így számoltak,hogy úgysem eszik ezt-azt mindenki,stb.Hát éjfélre semmi nem maradt,de még süti se.Oké ez nem lakodalom,de ha valaki vendégeket hív,az ne porciózzon már szerintem.Az üdítőt se számoljuk ki dl-re,hogy ki mennyit ihat.
2023. jún. 23. 11:57
 46/49 A kérdező kommentje:

Szandekosan mindenbol tobb lesz

Ha marad majd masnap elfogy

De nem sajnaljuk,a tortabol egesz nyugodtan lehet haza vinni is akár

Irtó kellemetlennek érezném énis ha valamibol kérnének es mar nem tudnék adni 🤧

A tortat nalunk is altalaba jo vastag szeletekbe kérik, es még van aki repetazna még 😂!

Oke,kivetel dédik ők már csak kóstolgatnak inkabb 😊

2023. jún. 23. 13:29
 47/49 anonim ***** válasza:
83%
Én nem is értem,aki ezt írja,hogy sok ennyi szelet torta. Nálunk nagy a család és jóba is van szinte mindenki mindenkivel,szülinapra is összejárnak,dédik is. Konkrétan ilyenkor jó nagy tortát szoktak csináltatni/rendelni/sütni családtagok,plusz még sütemények,most összeszámoltam az utóbbi ilyen szülinapi bulin voltak 17-18-an kb.,de amikor a távolabbi rokonok is haza tudnak jönni,akkor ennél több is van. Ilyenkor ha vége az összejövetelnek,az adott személy mindig csomagol szinte minden családnak a megmaradt tortából,sütiből,vagy ha főzés is van,abból is. Nálunk mindig ez volt a hagyomány,hogy pakolnak ételhordóba,hogy vihessenek haza és később megeszik. Volt,hogy bográcsos összejövetel volt így 15-20+ rokonnal és pakolták el a maradékot a végén mindenkinek,hoztunk is haza,tök jól esett később otthon is. Nálunk is van olyan rokon,aki szeret több szeletet is enni,mert ízlik neki például. Én szeretem,ha inkább marad és később megesszük az adott ételt,minthogy kevés legyen és számolgatni keljen. Én voltam aki írta,hogy otthon hobbicukrászkodik.:D
2023. jún. 23. 14:43
 48/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kerdező tudja mennyi a "torta fogyasztás", nálunk pl kevés torta fogy, siman elég egy 8 szeletes 12 embernek, nagyobbal kezdtem de mindig annyira sok maradt,vinni se nagyon akarnak repetázni sem, mobdjuk ez akkro van ha fondant borításos a torta, gyümölcstorták elfogynak 😃
2023. jún. 23. 14:46
 49/49 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én az ilyen családi banzájok után pont azt szeretem, mikor már mindenki elment haza és lehet csipegetni a maradékokból.

Biztos nem rendelnék 24 főre egy 16 szeletes tortát… Ha marad is belőle, lehet csomagolni, vagy a hűtőben is eláll.

2023. jún. 23. 16:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!