30.000Ft os torta egy 2 éves gyerek születésnapjára?
Anyukák!
Ez az ármennyire reális?
Valóban itt tartanak az árak hogy már ennyi egy torta?
4 helyen kértem árajánlatot mind a 4 hely 30+ ezer ft körüli árat mondtak.
Őszintén,lesokkolt
2 emeletes 24 szeletes torta lenne
Tetejen 2 es szám
3 db kis maci a tortán
Kék szînű fondanttal beborítva
Also szinten ráírva a kisfiam neve
Ennyi 🤷♀️
Egy minőségibb alapanyagokból készült egyéni díszítésű tortáért nem sok a 30 ezer, meg hát azért a 24 szeletes torta marha nagy.
Ha úgy számolod, hogy egy szelet 1000-1200 Ft körül van jobb helyeken+ az egyéni díszítés, fondant 3-4000 Ft körül akkor kijön a matek.
Sokat segitettetek
Nagyon koszonok mindent !😊
24 főre nem kell 24 szeletes torta. Ha tortán kívül lesz más ennivaló is akkor nem eszik meg mindenki egy rendes cukrászdai szeletet, főleg nem a 2 éves meg a dédik...
Nálunk mindenki "csak vékonyat" szokott kérni, elég a vendégek 2/3-adára számolni.
Szandekosan mindenbol tobb lesz
Ha marad majd masnap elfogy
De nem sajnaljuk,a tortabol egesz nyugodtan lehet haza vinni is akár
Irtó kellemetlennek érezném énis ha valamibol kérnének es mar nem tudnék adni 🤧
A tortat nalunk is altalaba jo vastag szeletekbe kérik, es még van aki repetazna még 😂!
Oke,kivetel dédik ők már csak kóstolgatnak inkabb 😊
Mondjuk én az ilyen családi banzájok után pont azt szeretem, mikor már mindenki elment haza és lehet csipegetni a maradékokból.
Biztos nem rendelnék 24 főre egy 16 szeletes tortát… Ha marad is belőle, lehet csomagolni, vagy a hűtőben is eláll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!