Semmi gond, csak akkor nem kell sajnálni a pénzt a bulira.
2023. jún. 22. 12:45
23/49 A kérdező kommentje:
Csak a szuk csalad
Bizony szerencsere még dédik is élnek és elis tudnak jönni igy szépen osszeadodik a szűk család 😊
Termeszetesen nem sajnáljuk kisfiunktol a tortat(mert bizony ilyen kommentet is olvastam) megfogjuk neki venni,igazabol csak az erdekelt volna hogy ez az ar mennyire ralis 😊
Mivel gyereknek lesz a torta szerintem valami kis fugura- mesefigura igenis legyen rajta
2023. jún. 22. 12:54
24/49 anonim válasza:
Ma ez a realitás.Ennyibe kerül.Alapanyag,munkadíj,energia,stb.Már 2 éve is 15000ft volt egy sima nem fondantos 24 szeletes torta cukrázdában.Ha ehez hozzáveszed,hogy azóta mennyit emelkedett az alapanyag,a rezsi,és te nem alap csokitortát kérsz,hanem fondantos,díszített,emeletet, akkor mi a kérdés?
2023. jún. 22. 12:55
25/49 anonim válasza:
A szűk családba nem tartoznak bele a dédik.. A szűk család te vagy, a tesóid, meg a szüleid. A gyereked szűk családja te vagy, a párod, meg a tesói. A többi a tág család, nagyszülők, dédszülők, unokatesók, nagynénik, nagybácsik, ezek rokonok.
Az egyenesági leszármazott más, nem leszel a dédszülőd szűk családja soha.
2023. jún. 22. 12:56
26/49 anonim válasza:
Jogi értelemben nem... De ha a dédi teszem azt, heti 2-3 alkalommal látja az unokát, vigyáz rá, foglalkozik vele, szerinted hogy esne neki, ha a szülinapjáról kihagynák, mondván, hogy a Ptk. szerint nem szűk családba tartozik?!
2023. jún. 22. 12:58
27/49 anonim válasza:
25,hát nálunk sem ez a szűk család amit te leírsz.A gyerek nagyszülei,az én szüleim,meg a férjem szülei.A testvéreim,meg az ő családjuk,szintén a szűk családom,ahogy a saját nagymamám is.Ők sima hétköznap is szívesen látott emberek bármikor,szóval nehogymár a gyerekem születésnapjára ne hívjam meg őket,ha tartjuk.A dédik meg hagy örüljenek már,hogy vannak olyan állapotban szellemileg és fizikailag,hogy képesek eljönni.Ne ezen rugózzál már!
2023. jún. 22. 13:01
28/49 anonim válasza:
Teljesen reális egy 2 szintes tortáért, még olcsó is. De minek egy 2 éves gyereknek emeletes torta? A szülők+nagyszülők nem esznek meg ennyit.
2023. jún. 22. 13:18
29/49 anonim válasza:
Gondolom, nem csak a szülők, nagyszülők lesznek ott.
18-20 főre én is rendelnék egy 24 szeleteset.
2023. jún. 22. 13:21
30/49 anonim válasza:
Már hogyne ennének meg ennyit,ha ennyien lesznek?Mindenkinek 1 szelet.Nálunk is nagy a család,eleve mi vagyunk 6-an,van 4 gyerekünk.Nagyszülők,testvéreink,az ő gyerekeik.Mi vagyunk 31-en,ha mindenki itt van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!