30.000Ft os torta egy 2 éves gyerek születésnapjára?
Anyukák!
Ez az ármennyire reális?
Valóban itt tartanak az árak hogy már ennyi egy torta?
4 helyen kértem árajánlatot mind a 4 hely 30+ ezer ft körüli árat mondtak.
Őszintén,lesokkolt
2 emeletes 24 szeletes torta lenne
Tetejen 2 es szám
3 db kis maci a tortán
Kék szînű fondanttal beborítva
Also szinten ráírva a kisfiam neve
Ennyi 🤷♀️
8-as, nemcsak a munkadíj.
Gondolj arra, hogy a 30e Ft-ból eleve több, mint 6e Ft az ÁFA. Emellett ők ezerféle szabályt kénytelenek betartani, különben megbírságolja ill. bezáratja őket az NNK vagy a Nébih. Egy otthoni sütésnél a háziasszony lelkiismeretére van bízva, hogy a higiénia megfelelő-e. Nyilvánvaló, hogy sokkal olcsóbb magadnak fenntartani a tisztaságot a konyhádban, mint egy üzemben bizonyítani a hatóság felé, hogy minden incifinci szabálynak megfelelsz.
Ha a kérdező sokallja, nem muszáj ilyen csodás tortát rendelnie egy kétéves gyerek számára (aki alig fogja fel, miről van szó).
Amikor írtad az árat én is meresztettem a szemem, jézusom, ez a nő 30ezret ad ki egy tortára, hogy lehúzzák. Aztán láttam, hogy te nem egyszerűen egy tortát szeretnél, hanem kétemeletes 24 szeletes flinces flancos díszítettet, és akkor már úgy gondoltam hogy tiszta bolond vagy, hogy ezt az ajánlatot soknak tartod.
A gyerekemnek idén két tortája volt, az egyik 10 szeletes flinces flancos jó helyről 17 ezer volt. A másik 10 szeletes sima redvelvet, az 9 ezer, minimalista cukormáz nélküli "csupasz torta". Nem tudom mit gondoltál, szerintem olyan szinten korrekt árajánlatot kaptál, hogy ennél olcsóbban ki sem lehetne hozni, szinte ingyen van.
Mi most vettünk sima egyszintes, 20 szeletes tortát a helyi cukrászdában, 10 ezer volt. És abszolút finom.
Miért nem veszel te is egy sima tortát?
Irreálisan sok 20 vendéget hívni 2 éves születésnapra. A tortát is megsüthetnétek otthon.
Itt egyedül az árajánlat reális.
Annyiban mondjuk más, hogy nagy tételben olcsóbbak az alapanyagok 17-es.
A helyi cukrászdás 20 szeletes 10ezres torta sokmindent elmond, ennyi erővel az auchanban is vehetted volna..
A vendégek számán szerintem kár fennakadni. Nem tudhatjuk, a kérdezőéknél milyen a családi helyzet.
Ha pl. élnék még a nagyszülők, dédszülők, az már rögtön 8 fő. Ha van nagynéni, nagybácsi, gondolom, ő is családdal megy, legyen ez 4-4 fő. Már 16 meghívottnál vagyunk, és nem lettek meghívva a keresztszülők, legjobb családbarátok, tényleg csak a legközelebbi rokonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!