Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Romlott túró okozhat gondot a...

Romlott túró okozhat gondot a babánál ha közben szoktatok? (Hasmenésből gondolom)

Figyelt kérdés

Valószínű romlott volt vagy nem tudom. Igazából a tetején enyhe penész volt kialakulóban, ilyen kis pihés fehér. Azt jó vastagon levágtam. A többi részén nem vettem észre változást. A színe és a szaga is normális volt.

De lehet hogy a hasmenéses amiatt volt hogy éhgyomorra ettem eperrel?

Nem tudom, nem is én vagyok a lényeg, de ha a babámon mit figyeljek? Ma többet aludt mint szokott de az az időjárástól is lehet gondolom.

2023. jún. 17. 13:49
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nem kell bunkónak lenni! Igen nem tudtam ezt, ettől még nem vagyok buta. Valószínűleg én is tudok olyat amit te nem. Ne haragudj, de hányingerem van az ilyen emberektől.
2023. jún. 18. 12:20
 22/25 A kérdező kommentje:
Egyébként szerencsére nincs baja a picinek. Talán ha lenne az azért már kijött volna.
2023. jún. 18. 12:21
 23/25 anonim ***** válasza:
71%

Ne bassz,hogy nem tudtad,hogy ha valami peneszes , romlott azt nem szabad megenni 😂😂

Egyebkent nekem teljesen mindegy,zabald csak a rossz kaját,csak szakadok rajtad tényleg mennyire buta vagy,ahogy elottem írták 😂😂😂

2023. jún. 18. 12:28
 24/25 A kérdező kommentje:
🤦🏼‍♀️
2023. jún. 18. 12:31
 25/25 anonim ***** válasza:
24%
Jajj, de rossz ilyen indulatos, gonosz megjegyzést olvasni 😪
2023. jún. 18. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!