Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Romlott túró okozhat gondot a...

Romlott túró okozhat gondot a babánál ha közben szoktatok? (Hasmenésből gondolom)

Figyelt kérdés

Valószínű romlott volt vagy nem tudom. Igazából a tetején enyhe penész volt kialakulóban, ilyen kis pihés fehér. Azt jó vastagon levágtam. A többi részén nem vettem észre változást. A színe és a szaga is normális volt.

De lehet hogy a hasmenéses amiatt volt hogy éhgyomorra ettem eperrel?

Nem tudom, nem is én vagyok a lényeg, de ha a babámon mit figyeljek? Ma többet aludt mint szokott de az az időjárástól is lehet gondolom.

2023. jún. 17. 13:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
77%

Hat nem en ettem meg a romlott turot,utana meg sirok itt.

Ha latom hogy valami peneszes,nem elkeudem analizalni meg vagdosni,hanem fogom es kidobom.

Nem te voltal olyan okos es megetted..utana meg jossz ide sirni

2023. jún. 17. 15:39
 12/25 A kérdező kommentje:

Ismétlem sem a szaga, sem az íze nem volt eltérő! Még nem jártam így ,pedig már csináltam így. Tökéletes minta példány anya.

Mindenesetre köszönöm a normális válaszokat. Bízom benne hogy nem lesz semmi baja.

2023. jún. 17. 15:42
 13/25 anonim ***** válasza:
88%
Nem minta peldany anya vagyok,csak nem eszem romlottat.bocsi ezert,hogy a szar kajat kidobom 🤷
2023. jún. 17. 15:44
 14/25 anonim ***** válasza:
81%
Te etted a kaját, nem a baba? Tejen keresztül gondoltad, hogy baja lesz? Szerintem ez esélytelen.
2023. jún. 17. 16:23
 15/25 anonim ***** válasza:
94%
baja nem lesz a babanak szerintem de maskor mar csak magad miatt se egyel rossz ételt
2023. jún. 17. 16:31
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
#14. Az eperrel és málnával ellentétben a gombák által termelt mikotoxinok bejutnak a tejbe, és a babák különösen érzékenyek rájuk, szóval nem, kicsit sem esélytelen.
2023. jún. 17. 18:31
 17/25 A kérdező kommentje:
Remélem semmi baja nem lesz. Köszi a válaszokat tovabbra is. Többet biztos nem eszek olyat ami egy kicsit is kétes és akkor a kérdés sem merül fel.
2023. jún. 17. 20:37
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Azt tudni kell, hogyha a penész megjelenik az étel tetején,a penészgomba már az egész ételt "beszőtte" a gombafonalakkal.

Nem lehet levágni! Az egész penészes.

2023. jún. 17. 22:43
 19/25 A kérdező kommentje:
Hát most hogy utána néztem. Hülyének is érzem magam. Az nem érdekel ha nekem lesz bajom csak neki ne legyen. Most figyelem a napokban hogy változás lesz e.
2023. jún. 17. 23:09
 20/25 anonim ***** válasza:
64%

Hihetetlen, hogy olyan nők, akik buták, mint a föld, szülnek halomra...

Kérdező, ha a penészt már saját szemeddel látod, hiába vagdosod, az egész rossz! Nem zabálj kétpofára mindent, amit találsz.

2023. jún. 18. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!