Mikor múlt el? 6 hét után?
Figyelt kérdés
Akinek korán 1-2 hetesen hasfájós volt már a babája annak mikor múlt el. 6. Hét, Vagy még tovább? Egy hónapos de már idegileg kikeszultem.2023. jún. 16. 08:36
21/23 anonim válasza:
Laktáz enzim rengeteg babának használ. Van egy 2 hónaposom, nem mondom hogy teljesen megszűnt a hasfájás tőle de nagyon sokat javult a helyzet szóval én is kipróbálnám a helyedben. Ártani semmit sem árt, ez csak egy enzim, ami normális esetben jelen van a szervezetben és segít lebontani a laktózt. Sajnos sok baba esetében még nincs elég ilyen enzim, a laktózt így nem tudják lebontani ilyen cseppek nélkül.
22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm kipróbálom akkor. Remélem beválik.
2023. jún. 16. 15:09
23/23 anonim válasza:
Nálunk a colief vált be
Használtunk:
Bocisat ( lactase comfort)
Biogaiat
Espumisant
Infactol kimaradt mert végre a colief használt és annyi sem kellett, mint a doboz szerint.
Elhagyni viszont nem tudtuk
Többször próbáltam.
Ami még jó volt
“Tigris lóg a fán póz”
Hasa alá meggymag/ cseresznyemagpárna melegen, hiába volt 30 fok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!