Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor múlt el? 6 hét után?

Mikor múlt el? 6 hét után?

Figyelt kérdés
Akinek korán 1-2 hetesen hasfájós volt már a babája annak mikor múlt el. 6. Hét, Vagy még tovább? Egy hónapos de már idegileg kikeszultem.
2023. jún. 16. 08:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Oké erről a tejmentes diétáról az a véleményem, hogy ha nem indokolt full feleslegesen eszel diétásan, za meg indokolt akkor is baromi nehéz betartani, mert kb nagyon sok mindenben lehet tejszármazék a szállítás miatt. Így meg hetekig feleslegesen kínzod a babát tovább. Miért ördögtől való ilyenkor a speckó tápszer? Én fix, hogy nem várnám meg 6-8 hónapos koráig kínlódjon, mivel nem tesz jót neki.

Ilyen anyukákat nem is értem, azt hiszik csak róluk szól a szoptatás :/ ja de van egy gyerek is aki a másik fél.

2023. jún. 16. 10:41
 12/23 A kérdező kommentje:

Tápszer + cici. Nem eszem tejterméket. Milyen tápszerek tejmentesek?

Biogaia espumisan mindent próbáltam infacolt is. Köményes tea..

2023. jún. 16. 10:42
 13/23 A kérdező kommentje:
Azt akarom hogy minél hamarabb elmuljon neki mert ez őrület
2023. jún. 16. 10:43
 14/23 anonim ***** válasza:

Colief cseppet, vagy Colaktáz enzimet próbálj! Minket az mentett meg. Átmeneti laktóz enzim hiány okozhat nagyon sok esetben hasfájást.

Tápszerből Beba Expert pro Ha laktózmentes 👌

Laktóz enzimből anyatej fogyasztása előtt kell adagolni a babának.

3 hónapos kortól pedig fokozatosan le tudod őt szoktatni az enzimről és visszatérni a laktózos tápszerre.

2023. jún. 16. 10:46
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez a laktáz enzimes/ laktózmentes tápszer 2 nap alatt "csodát" csinált és már "csak" este 8-10 között sírt a folyamatos ordítás helyett. Az meg bőségesen kibírható volt már.
2023. jún. 16. 10:48
 16/23 A kérdező kommentje:
Orvos is csak tátog. Nem vagyok vele kisegitve de kísérletezni se akarok a gyerekkel de már nem normális ez. Kipróbálom szerintem amit írtatok. Remélem használ.
2023. jún. 16. 10:52
 17/23 anonim ***** válasza:

Hát az Infacol, Espumisan l*sz*rt nem ér sajnos.

Nem hal bele a kísérletezésbe nyugi, csak ne cserélj 2 naponta tápszert meg ilyenek. A többi javaslattól semmi baja nem lesz.

Amúgy milyen D vitamint kap?

Nálunk a Vigantol okozott görcsöket még, válts Eurovitre az jobb.

2023. jún. 16. 10:58
 18/23 anonim ***** válasza:
5 hónaposan múlt el nálunk( nagyjából). 7 hónaposan derült ki, hogy tejfehérje allergiás. A 6 hetes kitisztulási idő után ég és föld volt a különbség. Alvásban is.
2023. jún. 16. 11:06
 19/23 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt akarom venni, nem árthatok vele ugye? Ha például nem válik be. Kart nem okozhatok ugye? Mert a dokit nem lehet elérni sem...

Vigantolt lecseréltuk már eurovitre mert nem bírta.

2023. jún. 16. 12:38
 20/23 anonim ***** válasza:

Ezt adtuk neki mi is. SEMMIT nem ártasz. Annyi, hogy olyan 3 hónapos kor körül érdemes szépen leállítani róla, mivel addigra a sajàt laktáz enzime elég lesz az anyatejben/tápszerben lévő laktóz lebontásához.

Ha nem ez okozza a hasfájást maximum nem használ. De semmit nem ártasz vele, nekem a gyerekorvos is mondta, hogy érdemes megpróbálni.

2023. jún. 16. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!