Mikor múlt el? 6 hét után?
Oké erről a tejmentes diétáról az a véleményem, hogy ha nem indokolt full feleslegesen eszel diétásan, za meg indokolt akkor is baromi nehéz betartani, mert kb nagyon sok mindenben lehet tejszármazék a szállítás miatt. Így meg hetekig feleslegesen kínzod a babát tovább. Miért ördögtől való ilyenkor a speckó tápszer? Én fix, hogy nem várnám meg 6-8 hónapos koráig kínlódjon, mivel nem tesz jót neki.
Ilyen anyukákat nem is értem, azt hiszik csak róluk szól a szoptatás :/ ja de van egy gyerek is aki a másik fél.
Tápszer + cici. Nem eszem tejterméket. Milyen tápszerek tejmentesek?
Biogaia espumisan mindent próbáltam infacolt is. Köményes tea..
Colief cseppet, vagy Colaktáz enzimet próbálj! Minket az mentett meg. Átmeneti laktóz enzim hiány okozhat nagyon sok esetben hasfájást.
Tápszerből Beba Expert pro Ha laktózmentes 👌
Laktóz enzimből anyatej fogyasztása előtt kell adagolni a babának.
3 hónapos kortól pedig fokozatosan le tudod őt szoktatni az enzimről és visszatérni a laktózos tápszerre.
Hát az Infacol, Espumisan l*sz*rt nem ér sajnos.
Nem hal bele a kísérletezésbe nyugi, csak ne cserélj 2 naponta tápszert meg ilyenek. A többi javaslattól semmi baja nem lesz.
Amúgy milyen D vitamint kap?
Nálunk a Vigantol okozott görcsöket még, válts Eurovitre az jobb.
Ezt akarom venni, nem árthatok vele ugye? Ha például nem válik be. Kart nem okozhatok ugye? Mert a dokit nem lehet elérni sem...
Vigantolt lecseréltuk már eurovitre mert nem bírta.
Ezt adtuk neki mi is. SEMMIT nem ártasz. Annyi, hogy olyan 3 hónapos kor körül érdemes szépen leállítani róla, mivel addigra a sajàt laktáz enzime elég lesz az anyatejben/tápszerben lévő laktóz lebontásához.
Ha nem ez okozza a hasfájást maximum nem használ. De semmit nem ártasz vele, nekem a gyerekorvos is mondta, hogy érdemes megpróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!