1/9 anonim válasza:
milliomosoknak jo megoldas lehet. Mi az ikeasat vettuk, tokeletes volt, azota mar a negyedik gyereket szolgalja ki. :)
3/9 anonim válasza:
Háát baromi drágák az tuti és max az elsőt választanám, bár kinézetre a harmadik nagyon jol menne a konyhámhoz :) Viszont, hogy a babának jo e azt nem tudom, mert nekünk egy Hauch van ami elég alap viszont nagyon jol funkcionál a baba is szereti és "csak" 8990ft volt.
Hát tapasztalatot nem tudok roluk irni,de mi ugy vettük,hogy bementünk a Brendonba és beleültettük a babát. Érdemes kiprobálni szerintem.
4/9 anonim válasza:
Én a másodikra szavaznék(nekünk is fa van)és a Möbelix-ben 12000ft van ilyen!Fokozatosan székké alakítható!
5/9 anonim válasza:
Az első kettő tetszik és jónak is tűnik, a harmadikat egy kicsit túlzásnak tartom, de csak külalakra, olyan, mint egy trón. Ettől függetlenül csak úgy tudnám megmondani melyik a használható, ha kipróbálnánk a babával. Egyébként mi is Ikeásat használunk, de az csak akkor jó, ha már stabilan ül a gyerkőc.
6/9 anonim válasza:
1. drága és nem szép
2. nagyon kényelmetlen
3. baromi nagy és széles.
7/9 anonim válasza:
Nagyon futurisztikusak,nem a gyereknek lettek kitalálva,hanem a felnőttnek.
8/9 anonim válasza:
Nekem tetszenek nagyon designosak, ha megteheted vedd meg amelyik tetszik, én a helyedben arra figyelnék, hogy melyik az amelyik a legkönnyebben tisztitható (szerintem ami nem fából van az könnyebb).
9/9 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem nagyon csúnyák, talán az utolsó, ha mindenképp ezekből kellene választanom, de én valami vidámabb gyerekmintás széket vennék neki. Mi ajándékba vettünk kb. 7000 Ft volt, de még most 3 évesen is beleül a keresztlányom. Nekünk olyan van ami kisszék+asztalka egybetéve pedig etetőszék. Már külön használjuk és még sokáig jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!