8 hós babám lábára mit adjak a sétáláskor?
Figyelt kérdés
Harisnyát és bélelt tornacipőt szoktam ráadni, de ma amikor hazaértünk, hideg volt a lába. Takarjam be? A lábzsák még korai. Bundás kocsicipő?2010. okt. 11. 22:29
1/4 anonim válasza:
Nekünk ilyen téli kocsicipőnk van
Belül nagyon puha, vastag bélésű, mindig melegen szedem ki belőle a lábacskákat.
3/4 anonim válasza:
Nekünk a sima bélelt tornacipöbe hideg volt a lába,ezért vettünk egy ilyet,és ebbe már nem hideg a lába:
Én sem teszek még rá lábzsákot,én is korainak tartom még,de lehet,h ilyen bundás kis tornacipöt már ráadhatnál,mert lábról könnyen felfázhatnak ök is,ugy mint mi is.
Én ezt ajánlanám nektek,van belöle 3szin.
4/4 A kérdező kommentje:
Ezt a cipőt néztük a Brendonba is, valamiért nem tetszett. Majd egy pár helyre elmegyünk még, mert eddig ahol néztem, nem igazán volt.
2010. okt. 12. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!