Mit jelent az a baba ruhák esetén, hogy fél elegáns/köztes? Milyen ruhát értenek alatta?
Figyelt kérdés
2023. jún. 11. 12:57
1/12 anonim válasza:
kérdezd meg azt, aki ilyen hülyeséget leírt!
2/12 anonim válasza:
Életemben nem hallottam még ezeket a kifejezéseket...
3/12 anonim válasza:
4/12 anonim válasza:
Szerintem ehhez nem kell zseninek lenni.
Otthoni, ami kb a boltba mar nem megy el, csak otthon adom rá.
Felelegans, köztes, ami egy városi setahoz elmegy, vagy egy dokihoz menéshez.
Elegáns meg ami pl egy esküvőre, partyra...
5/12 anonim válasza:
4, szerintem meg egy babára bármit adhatsz, minden megfelelő lesz bármilyen alkalomhoz. Igen, még esküvőre se kell habosbabos kényelmetlen göncbe öltöztetni egy csecsemőt.
6/12 anonim válasza:
Hát nem tudom. Egy rugdalózoban pl én nem vinném semmi pénzért a babám egy esküvőre.. senki nem mondta, hogy habos babosba kell öltöztetni, de azért adjuk már meg a módját....
4#
7/12 anonim válasza:
Én pl. nem adok otthonra sem olyat a gyerekemre, amiben ne vinném el a boltba. Voltunk esküvőn kisbabával, vettem neki kis alkalmi ruhát, egyáltalán nincs semmi kényelmetlen egy pamut ruhában, aminek a külsején tüll van (azt vettem, amit az elegánshoz belinkeltem). #3
9/12 anonim válasza:
Milyen eseményre? Mert csak ez maradt ki a kérdésből. Amit linkeltél, az egy sima hétköznapi ruha, amit bármikor ráadok.
10/12 A kérdező kommentje:
Fotózásra 3 típust kértek. Hétköznapi (farmer, pólóval stb) elegáns és fél elegáns/köztes.
2023. jún. 11. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!