Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16 hónapos babának a hátán...

16 hónapos babának a hátán kiütések jelentek meg, lehet az izaadságtól?

Figyelt kérdés

Az egész hátán apró piros pöttyok jelentek meg, sehol máshol nincs csak a hátán, a pelus mentén leginkább. Nem viszked. Lehet az izzadságtól? Milyen krémmel tudom kenni?

Orvoshoz nem vittem, mert nálunk az egészségügy olyan sz@r, hogy ha a gyerek nem ég a láztól, elküldenek a francba. Idöpontot meg leghamarabb 2 hét múlvára tudok kapni. Persze, ha nem múlik el, elviszem, de ha tudom otthon is orvosolni, nem vinném.

2023. jún. 9. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:
11%
Hintőpor
2023. jún. 9. 20:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem melegkiütés. Nem nagyon lehet kezelni semmivel, öltöztesd egy kicsit hűvösebben vagy jobban szellőző ruhákba és magától elmúlik, ha ez okozza egy-két napon belül. Én úgy tudom, hogy hintőpor nem tesz túl jót a bőrnek.
2023. jún. 9. 20:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ilyesmi nekünk is volt, másodjára kb. egy hete, igaz, hogy kisfiamnak inkább feljebb, lapocka és mellkas táján.

Nekünk érdekes módon jobb lett, mikor áttértünk a ritkább fürdésre.

Esetleg próbàld csak áttörölni este, aztàn vékonyan bekenni Sudocremmel, nekünk az szinte minden bőrproblémànál bevált.

2023. jún. 10. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!