Segítség! Túl barátságos a 8hós babám?
Most múlt 8 hónapos. Ha mondjuk fogom a kezemben, akkor óvatosan odanyúl a beszélgetőpartner felé, ha az reagál rá kedvesen, akkor mosolyog. Tehát barátkozik. Nem lehet h túl barátságos hogy meg akar érinteni másokat?
Egyébként ha mondjuk kimegyek a szobából, az esetek többségében elkezd hisztisen sírni, tehát már látja hogy készülök elmenni. Legjobban mellettem, vagy az ölemben, vagy minél közelebb hozzám szeret játszani.
Na jó, kiégtem 🤦♀️😅
Hidd el, lesz még olyan h mögéd bújik és nem akar ismeretlenekkel beszélgetni se. 8 hónapos. Örülj h nem sír.
Ha nem mosolyog és félénk akkor autista
Ha mosolyg és barátságos akkor az a baj!
Nem értek ti nagyon rá a gyerek mellett?!
Nwm tudom mi van Veletek de ott is problemát kerestek ahol nincs, jöttök a gyakorira aggódva kérdezni, egy eze nem szakmai oldal, kettő feleslegesen görcsöltök unalmatokba.
Én is aggódom a gyerekeimért de azert van egy szint ahol már túlzás, itt mindenki autistának hiszi a gyerekét vagy túl közvetlennek. Babák,gyerekek más-más személyiséggel, mas más fejlődési szakaszban,ha tényleg gond van annak nem egy darab nyamvadt jele van..kötelezném az anyukakat arra hogy tanulmányozzák a csecsemők gyermekek fizikai,mentális és lelki fejlődéséről szóló könyveket
Nyugi neeem
Minden hü...e kérdés alatt kiakadnak a gondolkodó lények!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!