Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 és fél hónapos kisfiam nem...

2 és fél hónapos kisfiam nem tud aludni napközben, kétóránként cicizne, és sokat sír. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2008. dec. 30. 13:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha kéri a cicit, add oda neki. Az én babám is 2,5-3 óránként eszik pedig már 4,5 hós.

Lehet, hogy fáj a pocakja, azért sír. Ha nem lenne elég a tejed akkor nem csak kétóránként kérné, tehát ez kizárható.

Elaludni napközben nekem csak kézben ringatva tud, este viszont egyedül is megy. Kell neki a sötét, mert különben csak nézelődik nappal. Az sokkal izgibb, mint aludni.

Éjjel alszik a babád?

2008. dec. 30. 13:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Igen éjjel alszik, 22-06-ig általában. A lefejt tejem teljesen átlátszó ebből gondolom hogy gyenge neki. Pár napja esténként pótolom.
2008. dec. 30. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk szinte ugyan ez van.Napközben olyan 6ig még csak csak eltudom vagy valaki altatni,de 6 tól a fürdésig szinte sose alszik.Hiszti van.De utána kap enni 8-9 között és alszik reggel 5-6 ig általában.

Én fel szokom venni és dudorászom neki,közben meg "lütyülöm" a seggét :-).Ha ez sem segít,akkor bizony zeng a ház

2008. dec. 30. 14:52
 4/4 anonim ***** válasza:

1. válaszoló vok.

Ha éjjel alszik, akkor biztos elég jó a tejed a babának. Mennyit szoktál fejni? Ha nem sokat csak 10-20-30 ml-t, akkor az csak a vizesebb része a tejnek, csak utána jön a zsírossabb. Ha hízik, akkor elég a tej neki.

Egyébként meg most jut eszembe, lehet hogy csak Te kellesz neki. Így érzi jól magát. Én sosem hagyom sírni a babám, ha kellene órákig cipelném a popóját, ha így érezné jól magát, mert ugye a cél az, hogy boldog gyerekek legyenek, akikből boldog felnőttek válnak.

2008. dec. 30. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!