2 és fél hónapos kisfiam nem tud aludni napközben, kétóránként cicizne, és sokat sír. Mit csináljak?
Ha kéri a cicit, add oda neki. Az én babám is 2,5-3 óránként eszik pedig már 4,5 hós.
Lehet, hogy fáj a pocakja, azért sír. Ha nem lenne elég a tejed akkor nem csak kétóránként kérné, tehát ez kizárható.
Elaludni napközben nekem csak kézben ringatva tud, este viszont egyedül is megy. Kell neki a sötét, mert különben csak nézelődik nappal. Az sokkal izgibb, mint aludni.
Éjjel alszik a babád?
Nálunk szinte ugyan ez van.Napközben olyan 6ig még csak csak eltudom vagy valaki altatni,de 6 tól a fürdésig szinte sose alszik.Hiszti van.De utána kap enni 8-9 között és alszik reggel 5-6 ig általában.
Én fel szokom venni és dudorászom neki,közben meg "lütyülöm" a seggét :-).Ha ez sem segít,akkor bizony zeng a ház
1. válaszoló vok.
Ha éjjel alszik, akkor biztos elég jó a tejed a babának. Mennyit szoktál fejni? Ha nem sokat csak 10-20-30 ml-t, akkor az csak a vizesebb része a tejnek, csak utána jön a zsírossabb. Ha hízik, akkor elég a tej neki.
Egyébként meg most jut eszembe, lehet hogy csak Te kellesz neki. Így érzi jól magát. Én sosem hagyom sírni a babám, ha kellene órákig cipelném a popóját, ha így érezné jól magát, mert ugye a cél az, hogy boldog gyerekek legyenek, akikből boldog felnőttek válnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!