Könnycsatorna elzáródás, kezelés?
Figyelt kérdés
Kislányom lassan 4 hónapos lesz. Szemével küzdünk születése óta. Kórházból amikoz hoztam haza, kapott tobrex szemcseppet 5 napig kellett 3x1
Nem segített, 2 hónaposan kapott ciloxan szemcseppet 7 napig 3x1, semmi. Ma voltunk a házi orvosnál, beutalta a szemészetre ahol írtak fel vigamox szemcseppet, 11 napig 3x1 kell. Ha ez sem segít akkor átmossák neki a könnycsatornáját, esetleg volt más is így hogy ez a szemcsepp helyretette a baba szemét?
2023. jún. 6. 13:52
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2023. jún. 6. 15:59
12/13 anonim válasza:
Én orvosom is azt mondta kinövi blabla aztán 1 hónaposan kértem tőle beutalót és kiszurattam a könnycsatornát a Heim Pálban. Kicsit vérzett neki,de pár pillanat volt. Azóta jól van nem is emlekszik rá.
13/13 anonim válasza:
Mi is evvel szenvedtünk kislányommal, az orvos csak a szemcseppeket írta, de mindig visszatért a probléma. 1 éves volt, mikor adott beutalót szemészetre. Ott kimosták neki, azóta nincs gond. A szemész azt mondta, sokkal jobb kicsiként kimosni. Nem tartott sokáig, pár percig, szegény sírt, és utána félt minden orvostól elég sokáig. De erre szükség volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!