Meddig tartott nálatok a rózsaszín ködös, babaillatos időszak?
4 hetes a babánk, sokszor kb. nem tudom elhinni, hogy tényleg a miénk, hogy itt van.
Ijesztgettek itt is, a való életben is, hogy "na majd megtudom, ha megszületik", de azóta csak sokkal jobb minden... Mintha az életünk értelmet nyert volna, vagy nem tudom. Ne értsetek félre, korábban is tartalmas, eseménydús mindennapjaink voltak, de ez most más. Annyira jól telnek a napjaink, nem vagyok ideges, nem stresszelek feleslegesen, kb. a nyugalom szigete lett az otthonunk, mióta hazajöttünk hárman a kórházból.
Csak közben az agyamban ott van néha, hogy ez meddig fog tartani, mikor jön az a pokol, amiről sokan beszéltek, hogy majd én is visszasírom a régi életünket. Néha ezen elgondolkozom, de aztán visszatérek a jelenbe és úgy vagyok vele, hogy élvezzük ki ezt, amíg tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!