Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig tartott nálatok a...

Meddig tartott nálatok a rózsaszín ködös, babaillatos időszak?

Figyelt kérdés

4 hetes a babánk, sokszor kb. nem tudom elhinni, hogy tényleg a miénk, hogy itt van.

Ijesztgettek itt is, a való életben is, hogy "na majd megtudom, ha megszületik", de azóta csak sokkal jobb minden... Mintha az életünk értelmet nyert volna, vagy nem tudom. Ne értsetek félre, korábban is tartalmas, eseménydús mindennapjaink voltak, de ez most más. Annyira jól telnek a napjaink, nem vagyok ideges, nem stresszelek feleslegesen, kb. a nyugalom szigete lett az otthonunk, mióta hazajöttünk hárman a kórházból.

Csak közben az agyamban ott van néha, hogy ez meddig fog tartani, mikor jön az a pokol, amiről sokan beszéltek, hogy majd én is visszasírom a régi életünket. Néha ezen elgondolkozom, de aztán visszatérek a jelenbe és úgy vagyok vele, hogy élvezzük ki ezt, amíg tart.

2023. jún. 4. 09:34
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
A nem alvás nem azt jelenti, hogy 3-4x kelsz éjjel, hanem hogy konkrétan nem tudsz normálisan aludni heteken vagy akár hónapokon át. Az első négy hónapban napi 3-4 óta alvással kellett beérnem, azt is ezer részletben, 5-10 perces darabkákban. Nem csodálom, hogy kényszervallatásoknál használják.
2023. jún. 4. 15:20
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Sosem volt. A legeleje volt a legnehezebb: rossz szülés, hormonok, babyblues, egész nap ordító gyerek. Csodálom, hogy nem kattantam be teljesen.
2023. jún. 5. 11:50
 33/34 anonim ***** válasza:
1 éves a kisfiam, nekünk még most is szuper minden. Na jó, nem rózsaszín köd és babaillat már minden, visszatért az élet a régi kerékvágásba, vannak hétköznapi problémák, stb, de én továbbra is nagyon élvezem az anyaságot, sokkal jobb, mint gondoltam volna azelőtt. Maradjon nektek is így minden nagyon sokáig! :)
2023. jún. 5. 14:03
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
30# A szeretetből természetesen nem von, de a rószaszín ködös babaillatos varázslatos feelingből igencsak. Szerintem legtöbben erre gondoltak, én is. Ugyanannyira szeretem a gyerekemet hajnali 4-kor is, amikor a foga miatt virraszt két órája éppen. Sőt, még jobban, mert szeretem és sajnálom, hogy szenved. De a rózsaszín köd azért eltud szállni a negyedik ébren töltött hajnal után. Nem azért, mert nem szeretem a gyerekem, hanem mert azt sem tudom melyik bolygón vagyok éppen...
2023. jún. 5. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!