Hol kaphatnék ugráló békát? Emlékeztek rá?
Figyelt kérdés
Olyat keresek a kisfiamnak, de sehol sem találok!2010. okt. 11. 16:13
1/11 anonim válasza:
Ebesen van a retro múzeum ott árulnak.
zsibvásáron vaterán sincs?
3/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
Hú,ez nagyon klassz bolt,de 2000 ft kiszállítási díj....?!
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi. a pattintós is jó. De kicsit húzós a kiszállítás.
2010. okt. 11. 17:52
7/11 anonim válasza:
Hol laksz? Egerben láttam pici ajándékboltban ilyet. Sajna árra nem emlékszem, de valamelyik nap megnézem.
8/11 A kérdező kommentje:
Eger egy kicsit messze van. nyíregyházán lakom. De ha megnézed akkor megköszönöm.
2010. okt. 11. 21:31
9/11 anonim válasza:
Nekem még olyan béka is rémlik,hogy olyan volt mint egy olló,ha összecsuktam az ujjaimat,akkor előreugrott.Nem tudom jobban elmagyarázni,de imádtam.Meg olyan is volt,hogy béka,a szájában volt a nyelve,ami egy madzagon volt,azt ki kellett húzni,és akkor mikor visszahúzta,járt a keze lába,és ilyen kereplő hangot adott ki:)Nem tudom emlékeztek e rá..?Annyira jópofák voltak..Meg kiscsirke,fel kellett húzni,fémlemezből volt,és elkezdett tipegni..Sok ilyen klassz retro játék van..
10/11 A kérdező kommentje:
Tényleg a csirke:)Imádtam ezeket a játékokat:)
2010. okt. 11. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!