Általában a nők találják ki az extrémebb neveket a gyerekeiknek, és a férfi meg rájuk hagyja?
Pár éve a játszótéren egy apuka mondta hogy ő tulajdonképpen nem is tudja miért lett a gyereke neve Maxi, a felesége adta neki.
Általában az anyukák fejéből pattannak ki ezek a különlegesebb nevek és "erőltetik rá" a férjükre?
Nem.mi peldaul megbeszeltuk mindket gyereknel,az en nevem nem tetszett a ferjemnek,az o neve nem tetszett nekem vegul kiegyeztunk egy harmadikban.
A normalis paroknal szerintem igy mukodik.
#2 de ezek "extrém" névjavaslatok voltak?
Én is azt tapasztalom, hogy ha különleges, ritka, tényleg már extrémebb névről van szó, az többnyire az anyuka ötlete volt. Kivétel mondjuk az ilyen "ősmagyar" nevek.
Hát szerintem nem.
Nálunk a férjem adta a nevét a gyereknek.
Én már mindent is kitaláltam, nem volt jo. Viszont nem extrém név, azt nem hagytam volna.
Óó az apukákat sem kell félteni. A férjem halál komolyan a Klementína nevet akarta, mert a Walking Dead játékban milyen aranyos volt Clementine. A másik név ami tetszett neki az az Aténa volt.
És akkor fújol az én Flóra ötletemre, meg Izabellára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!