Anyósom szerint kövér a 14 hónapos gyerekem, nektek ennyi idősen hány kg volt?
14 hónapos és ma voltunk védőnőnél bodyval és félig tele pelussal, frissen etetve 10 kg 16 dkg.
Anyósom szerint kövér, mivel a másik unokája (sógornőm lánya 2 évesen 12,5 kg)
De mondjuk ő még cicizik egész nap,csak 3kanal levest evett ma is és egy fél banánt amit láttam.
Tolnom kellene 4-5 órára az étkezést vagy csak akkor etessem a kislányom amikor sír?
1 évesen volt a kisfiam 12 kg.. :D
Rendben fiú.. de sokan azt hiszik közel 2 éves. (Amúgy nem husi, magas)
Az utóbbi félévben meg alig hízott, szóval ne a rokonokra, hanem a védőnőre hallgass, ő azért kompetensebb,mint az anyós. :)
Az én lányom 18 hónapos, 9830 g és 81 centi volt tegnap a védőnőnél.
Minden baba fejlődése egyéni, a lényeg, hogy magáhiz mérten jól fejlődjön.
Érdemes letölteni a child grow tracker alkalmazást, beírni a kiskönyvből a súly és magasság adatokat, akkor látod a percentilis görbéjét. Az értelmezéséhez is vannak jő cikkek a neten.
Nem trollkodok, tényleg ennyi kg és cm.
Csak nem értem, hogy anyósom miért a lánya kislanyahoz hasonlít minket aki 2 éves és 12,5 kg. Ő már szaladgál. Eddig bárki látta azt mondta, hogy nagyot nőtt hosszra és nem mondanám, hogy kövér.
Anyósom szeret beszologatni .. Szerinte az ő lánya gyereke az etalon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!