Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyósom szerint kövér a 14...

Anyósom szerint kövér a 14 hónapos gyerekem, nektek ennyi idősen hány kg volt?

Figyelt kérdés

14 hónapos és ma voltunk védőnőnél bodyval és félig tele pelussal, frissen etetve 10 kg 16 dkg.

Anyósom szerint kövér, mivel a másik unokája (sógornőm lánya 2 évesen 12,5 kg)

De mondjuk ő még cicizik egész nap,csak 3kanal levest evett ma is és egy fél banánt amit láttam.

Tolnom kellene 4-5 órára az étkezést vagy csak akkor etessem a kislányom amikor sír?

2023. máj. 30. 21:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj hogy 10kg? Ha 12 lenne is teljesen normális lenne.
2023. máj. 31. 11:10
 22/24 anonim ***** válasza:

1 évesen volt a kisfiam 12 kg.. :D

Rendben fiú.. de sokan azt hiszik közel 2 éves. (Amúgy nem husi, magas)

Az utóbbi félévben meg alig hízott, szóval ne a rokonokra, hanem a védőnőre hallgass, ő azért kompetensebb,mint az anyós. :)

2023. jún. 1. 07:41
 23/24 anonim ***** válasza:
25%

Az én lányom 18 hónapos, 9830 g és 81 centi volt tegnap a védőnőnél.

Minden baba fejlődése egyéni, a lényeg, hogy magáhiz mérten jól fejlődjön.

Érdemes letölteni a child grow tracker alkalmazást, beírni a kiskönyvből a súly és magasság adatokat, akkor látod a percentilis görbéjét. Az értelmezéséhez is vannak jő cikkek a neten.

2023. jún. 1. 12:23
 24/24 A kérdező kommentje:

Nem trollkodok, tényleg ennyi kg és cm.

Csak nem értem, hogy anyósom miért a lánya kislanyahoz hasonlít minket aki 2 éves és 12,5 kg. Ő már szaladgál. Eddig bárki látta azt mondta, hogy nagyot nőtt hosszra és nem mondanám, hogy kövér.

Anyósom szeret beszologatni .. Szerinte az ő lánya gyereke az etalon

2023. jún. 6. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!