Anyósom szerint kövér a 14 hónapos gyerekem, nektek ennyi idősen hány kg volt?
14 hónapos és ma voltunk védőnőnél bodyval és félig tele pelussal, frissen etetve 10 kg 16 dkg.
Anyósom szerint kövér, mivel a másik unokája (sógornőm lánya 2 évesen 12,5 kg)
De mondjuk ő még cicizik egész nap,csak 3kanal levest evett ma is és egy fél banánt amit láttam.
Tolnom kellene 4-5 órára az étkezést vagy csak akkor etessem a kislányom amikor sír?
Fiam pont mint a 3-as válaszolónak. 12 kg volt 1 évesen és 13,5 volt 2 évesen. Szóval a 10 kg egyáltalán nem sok.
De nekem a fiam husis volt egyébként. 1 és 2 éves kora között rengeteget nőtt ahhoz képest, hogy csak 1,5 kg jött fel és akkor már inkább vékony volt, mint kövér.
Ezzel csak annyit akartam, hogy ha 1 évesen még husis is se jelent sokat, megnyúlnak ahogy szaladgálni kezdenek.
Szerintem rendben van
Pedig az enyèm 1 évesen alig 8 kg volt
5 évesen 16 kg
Másik 9,5 volt 1 èvesen
3,5 évesen most 15,4
13 hónapos kicsivel több mint 10 kg és 86 cm kb .
Én meg kis vekonykanak is látom
Ne hallgass anyosra
Nem kövér a kicsi.
Gondolom ha nagyon kövér lenne, akkor jelezte volna a védőnő is.
Az én lányom 9kg volt 1 évesen.
Kamu. 89 cm 10,4 kg az inkább SOVÁNY. Nem tudom elképzelni, hogy erre valaki kövért mond.
89 cm egy átlagos 2 éves magassága, nem 14 hónaposé. És a 2 éves átlagsúly ehhez a magassághoz 12 kg.
Fiam 9 hónaposan elerte a 10kg-t 😅
Lanyom 8kg volt 1 évesen, 18hónaposan 9. Most 20hónapos, most érte el a 10kg-t. Rá meg a védőnőtől azt kapom,hogy eheztetem, alultáplált 😅🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!