Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! 6 hónapja szültem és...

Anyukák! 6 hónapja szültem és nem tudom mi van velem?! Beteg lennék?

Figyelt kérdés

3 napja kezdődött, olyan iszonyatos hányingerem van és szédelgek. első két nap csak reggel volt, tegnap már napközben is előjött időnként, és este mikor lefeküdtem aludni, megint. éjjel majdnem felkeltettem a párom, mert annyira rosszul voltam! féltem, elejtem a babát, mikor 1x fel kellett venni megnyugtatni. (most jönnek az első fogacskái és mostanában többször megébred éjjel, amúgy reggelig alszik).

most jobb egy kicsit, nem olyan erős, mmint éjjel, de még mindig hányingerem van.

lehet, hogy vérszegény vagyok? vagy mi lehet ez?

nem hiszem, hogy megint terhes lennék, mert védekezünk ( pharmatex hüvelytablettával) és 3 hete volt meg a vérzésem.

amúgy a terhességem alatt a fiammal, sosem voltam rosszul, így nem is tudom, milyen az.

csak azért merült fel egy pillanatra ez a gondoltat, mert néhány napja sokszor kell pisilnem, ez viszont így volt a terhességem elején.

szóval nem tudom, inkább vmi másra gondolok, mint pl. vérszegénység. a vérnyomásom és a cukrom jó, és enni is eszem, iszok is eleget.

vki hasonló helyzetben volt esetleg?

2010. okt. 11. 07:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

:) "egy gyerek tudja, mikor kell jönnie"

az én lányom is tudta: 15 hónap a fiam és közte a korkülönbség :)

akkor frázt kaptam, most már imádom, hogy ilyen közel vannak egymáshoz. 2 éves a nagy, 9 hónapos a kicsi.

kiváncsian várom a holnap reggeli fejleményeket! :)

2010. okt. 11. 09:39
 12/24 anonim ***** válasza:
En is nagyon kivancsi vagyok:) Hat honapos kisfiu anyukaja.
2010. okt. 11. 09:59
 13/24 anonim ***** válasza:

holnap feltétlen írd meg mi lett az eredmény!nagyon kiváncsi vagyok!

jó tudni hogy a pharmatex ilyen sz@r.mi csak kiszállással "védekezünk".de akkor lehet ez még mindig jobb mint a pharmatex.

20 hónapos kislány anyukája

2010. okt. 11. 10:17
 14/24 anonim ***** válasza:
Szoptatsz kedves kérdező?
2010. okt. 11. 10:20
 15/24 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak egyszerűen vérszegény vagy,én is érzek ilyen tüneteket de hogy nem vagyok terhes az fix.Viszont nagyon vérszegény.
2010. okt. 11. 11:16
 16/24 anonim ***** válasza:
Kíváncsian várom én is az eredményt! :))
2010. okt. 11. 12:03
 17/24 anonim ***** válasza:

Én is kiváncsian várom az eredményt!:)

Mi is pharmatex hüvelytablettával védekezünk csak,ugyh meg kell akkor gondolnunk,h más legyen-e a védekezés,mert mi egyenlöre nem tervezünk kistesót a kicsi fiamnak!

2010. okt. 11. 12:38
 18/24 anonim ***** válasza:
Na,mi lett?
2010. okt. 11. 12:44
 19/24 A kérdező kommentje:

megcsinálom reggel a tesztet és megírom. ha negatív, megyek laborvizsgáltaokra, mert akkor a vérszegénység tuti.

voltam a patikában, vettem 2 tesztet, de csak gabrielt kaptam. az egyiket reggel csinálom ,a másikat meg elrakom, ha netán késne a vérzésem...

de jó, hogy ennyien izgultok velem! :)

hát a kiszállásos védekezés azért jobb, ha a pharmatex nem ér semmit, mert legalább apuci nem élvezne belém olyan halál nyugalommal, mondván: védekezünk.

hát erről ennyit. azért ha nincs baba, akkor visszatérek a fog.gátló tabihoz!

2010. okt. 11. 13:21
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha esetleg nega lesz a teszt,én gondolnék kimerültségre is.Kislányom mikor fogzott nyűgös volt éjjel is,nappal is.Olyan szinten kimerítettem a szervezetem (éjszakázás,szoptatás,idegeskedés,stb.),hogy már a lábamon alig bírtam állni.Váratlan helyzetekben gyengültem el,forgott velem a világ.

De akár tényleg baba is lehet.

2010. okt. 11. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!