Anyukák! 6 hónapja szültem és nem tudom mi van velem?! Beteg lennék?
3 napja kezdődött, olyan iszonyatos hányingerem van és szédelgek. első két nap csak reggel volt, tegnap már napközben is előjött időnként, és este mikor lefeküdtem aludni, megint. éjjel majdnem felkeltettem a párom, mert annyira rosszul voltam! féltem, elejtem a babát, mikor 1x fel kellett venni megnyugtatni. (most jönnek az első fogacskái és mostanában többször megébred éjjel, amúgy reggelig alszik).
most jobb egy kicsit, nem olyan erős, mmint éjjel, de még mindig hányingerem van.
lehet, hogy vérszegény vagyok? vagy mi lehet ez?
nem hiszem, hogy megint terhes lennék, mert védekezünk ( pharmatex hüvelytablettával) és 3 hete volt meg a vérzésem.
amúgy a terhességem alatt a fiammal, sosem voltam rosszul, így nem is tudom, milyen az.
csak azért merült fel egy pillanatra ez a gondoltat, mert néhány napja sokszor kell pisilnem, ez viszont így volt a terhességem elején.
szóval nem tudom, inkább vmi másra gondolok, mint pl. vérszegénység. a vérnyomásom és a cukrom jó, és enni is eszem, iszok is eleget.
vki hasonló helyzetben volt esetleg?
hát, ezt jó tudni! én nem hallottam, de ha előre tudom, akkor visszatérek a gyógyszer szedéséhez.
akkor megvárom a hétvégét, szombaton kéne megjönnie, és ha kimarad, akkor a jövő hét elején tesztelek egyet, és meglátjuk.
vagy előbb is tesztelhetek? kimutatná? melyik fajta, ami ilyen korai terhességet kimutat?
tesztelj egyet mert valószinüleg terhes vagy mert nekem 5 hónapos kislányom van és igy éreztem magamat amikor terhes voltam vele, még éjjel is hányingerem volt
ha vérszegény lenél akkor csak émelyegnél nem lenne hányingered is vagyis én igy érzem magam mert vér szegény lettem
őszintén szólva, én ezt nem gondoltam volna..... na mindegy. egy gyerek tudja mikor kell jönnie! :) bár még nem terveztük, úgy gondoltuk, hogy kb. 2 év múlva.
aztán most úgy beleélem magam holnapig, hogyha negatív lesz, biztos elszottyanok...
Jaj, de örülök, hogy örülnél a terhességnek! :)
Várjuk holnap a híreket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!